ببین آریو برزن ..
من جمعیتم توی بازی 1500 هست اما تا حالا کلیدهای نقره و صندوقچه هایی رو آرشیو کردم ...
همر شهر اولمو ببینی نفست بند میاد ...
تو اس 16 کلیدو صندوق آرشیو کردی؟
واضح بحرف
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]امپراتور حسام[/b][/div][div]ببین آریو برزن ..
من جمعیتم توی بازی 1500 هست اما تا حالا کلیدهای نقره و صندوقچه هایی رو آرشیو کردم ...
همر شهر اولمو ببینی نفست بند میاد ...
[/div][/quote]
تو اس 16 کلیدو صندوق آرشیو کردی؟
واضح بحرف
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div]بچه ها گروبز روی اکانت دارک نایگت هستش:mrgreen:[/div][/quote]
نه رو یکی دیگه هست جانشین دارک هست [/div][/quote]
کدوم
for father iran
ولی همون طور که مهدی گفت جانشین دارکم و بهرو اک چند تا از مدیرا هستم
این مطلب در 1392/06/23 14:05:55 نوشته شده است و در 1392/06/23 14:06:26 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div]بچه ها گروبز روی اکانت دارک نایگت هستش:mrgreen:[/div][/quote]
کدوم[/div][/quote]
for father iran
ولی همون طور که مهدی گفت جانشین دارکم و بهرو اک چند تا از مدیرا هستم
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div]بچه ها گروبز روی اکانت دارک نایگت هستش:mrgreen:[/div][/quote]
کدوم[/div][/quote]
for father iran[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
تعجب داره؟
ببین شایان چطوری پارکینگ ممد دراگون که 100 هزار تا دژکوب با 30هزار تا منجنیق +200 هزار تا نیروبودو پوکوند
کدشو اگه گیر اوردم میزارم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div]بچه ها گروبز روی اکانت دارک نایگت هستش:mrgreen:[/div][/quote]
کدوم[/div][/quote]
for father iran[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:[/div][/quote]
تعجب داره؟ :?
ببین شایان چطوری پارکینگ ممد دراگون که 100 هزار تا دژکوب با 30هزار تا منجنیق +200 هزار تا نیروبودو پوکوند :lol::lol:
کدشو اگه گیر اوردم میزارم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.