سلام . حتما همتون شنیدین که فرزاد هنگام آرشیو کردن کتیبه میاد تو اتحادتون . دروغه . به همه ی اتحاد ها دروغ گفته . بعد هم به ریش همتون میخنده .
سرور 8 بیا بالا ........
جواب بدید. [quote][div][b]amin safari[/b][/div][div]سلام . حتما همتون شنیدین که فرزاد هنگام آرشیو کردن کتیبه میاد تو اتحادتون . دروغه . به همه ی اتحاد ها دروغ گفته . بعد هم به ریش همتون میخنده .[/div][/quote]
سلام . حتما همتون شنیدین که فرزاد هنگام آرشیو کردن کتیبه میاد تو اتحادتون . دروغه . به همه ی اتحاد ها دروغ گفته . بعد هم به ریش همتون میخنده .
آره اتحاد ما داره ازش شدیدا حفاظت می کنه نمی دونم برای چی به همه پیغام داده 1 دانه سرباز هم دارید بفرستید برای حفاظت از فرزاد نمی دونم چرا نه زیر مجموع هستیم نه متحد اتحاد خدایان سرور ولی من نفرستادم
تو نمیتونی مث من باشی
[quote][div][b]amin safari[/b][/div][div]جواب بدید. [quote][div][b]amin safari[/b][/div][div]سلام . حتما همتون شنیدین که فرزاد هنگام آرشیو کردن کتیبه میاد تو اتحادتون . دروغه . به همه ی اتحاد ها دروغ گفته . بعد هم به ریش همتون میخنده .[/div][/quote]
[/div][/quote]
آره اتحاد ما داره ازش شدیدا حفاظت می کنه نمی دونم برای چی به همه پیغام داده 1 دانه سرباز هم دارید بفرستید برای حفاظت از فرزاد نمی دونم چرا نه زیر مجموع هستیم نه متحد اتحاد خدایان سرور ولی من نفرستادم:lol::lol::lol:
جواب بدین بچه ها داره با نامردی 10 میلیون میبره .[quote][div][b]amin safari[/b][/div][div]همین فرزاد .[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]کتیبه رو توسرور 8 اول کی گرفت؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
کی میگه این که نه کلید طلایی داره نه کلید نقره ای چهجوری گرفته
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]amin safari[/b][/div][div]همین فرزاد .[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]کتیبه رو توسرور 8 اول کی گرفت؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
کی میگه این که نه کلید طلایی داره نه کلید نقره ای چهجوری گرفته
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.