reza005x005
اگه میدونستم خسته حسین شعبانیه دستشو میبوسیدم دستور حمله نمیدادم و اصلا اتتحادو میدادم بهش
ما خیلی ارادت داریم
رضا جان نظر لطفته ببخشید اگه با لحنه بدی باهاتون حرف زدم وقتی تو انجمن دستور حمله ها رو به خودم میدیدم واقعا خوشحال بودم که یک دل هستید ولی به جز 3 نفر منو کسی نزد ساغر که فیک زد حسام کل نیروهاشو فرستاد که البته دیوار شد و پشتش constantinتموم نیروهاشو فرستاده بود که مرده خوری که اونم دیوار شد البته 3 نفر برام دف فرستادند که 2 نفر نیرو هاشون درگیر نشد ناصر با ابسولوت هرکدوم 100 تا شمشیرزن فرستادن که بعد اینکه حمله ها تموم شد نشست تو شهرام ولی دوست خوبم civil نیزه دار داد که 100 تاش مردند
نیرو های خودمم نصف شد
اما فرداش اکانتمو بستند به دلیل استفاده نامناسب
الانم دیگه اکانتی نیست برم روش بازی کنم چون واقعا نمیتونم تحمل کنم که یکی غیر ایرانی به ایرانی جماعت زور بگه
اما چه کنیم که کسی به ما اعتماد نداره و اکانت نمیده بهمون
رضا داداش من کوچیکتم نمیخواد منو بزرگ کنی
ارادتمند
حسین شعبانی
این مطلب در 1392/07/02 08:20:48 نوشته شده است و در 1392/07/02 10:06:12 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div]اگه میدونستم خسته حسین شعبانیه دستشو میبوسیدم دستور حمله نمیدادم و اصلا اتتحادو میدادم بهش:|
ما خیلی ارادت داریم:|[/div][/quote]
رضا جان نظر لطفته ببخشید اگه با لحنه بدی باهاتون حرف زدم وقتی تو انجمن دستور حمله ها رو به خودم میدیدم واقعا خوشحال بودم که یک دل هستید ولی به جز 3 نفر منو کسی نزد ساغر که فیک زد حسام کل نیروهاشو فرستاد که البته دیوار شد و پشتش constantinتموم نیروهاشو فرستاده بود که مرده خوری که اونم دیوار شد البته 3 نفر برام دف فرستادند که 2 نفر نیرو هاشون درگیر نشد ناصر با ابسولوت هرکدوم 100 تا شمشیرزن فرستادن که بعد اینکه حمله ها تموم شد نشست تو شهرام ولی دوست خوبم civil نیزه دار داد که 100 تاش مردند
نیرو های خودمم نصف شد
اما فرداش اکانتمو بستند به دلیل استفاده نامناسب
الانم دیگه اکانتی نیست برم روش بازی کنم چون واقعا نمیتونم تحمل کنم که یکی غیر ایرانی به ایرانی جماعت زور بگه
اما چه کنیم که کسی به ما اعتماد نداره و اکانت نمیده بهمون
رضا داداش من کوچیکتم نمیخواد منو بزرگ کنی
ارادتمند
حسین شعبانی