بچه ها کی پیپال یا مستر کارت داره بیشتر پیپال چون میخوام واسه سرور ایتالیایی و المانی سکه بگیرم
پی پال سخته ساختنش مستر کارتم چون ایران تحریمه یکم ساخت این دوتا سخته بعدش چطوری دلار میخوای واریز کنی؟
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div]بچه ها کی پیپال یا مستر کارت داره بیشتر پیپال چون میخوام واسه سرور ایتالیایی و المانی سکه بگیرم[/div][/quote]
پی پال سخته ساختنش مستر کارتم چون ایران تحریمه یکم ساخت این دوتا سخته بعدش چطوری دلار میخوای واریز کنی؟
بچه ها کی پیپال یا مستر کارت داره بیشتر پیپال چون میخوام واسه سرور ایتالیایی و المانی سکه بگیرم
تو سرور آلمان الکی خرج نکن داداش
[quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div]بچه ها کی پیپال یا مستر کارت داره بیشتر پیپال چون میخوام واسه سرور ایتالیایی و المانی سکه بگیرم[/div][/quote]
تو سرور آلمان الکی خرج نکن داداش:oops:
منظورش ایتالیایی بود آلمانی هم باهاش گفت
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]devil love[/b][/div][div][quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div]بچه ها کی پیپال یا مستر کارت داره بیشتر پیپال چون میخوام واسه سرور ایتالیایی و المانی سکه بگیرم[/div][/quote]
تو سرور آلمان الکی خرج نکن داداش:oops:[/div][/quote]
منظورش ایتالیایی بود آلمانی هم باهاش گفت :mrgreen::mrgreen:
درضمن کسیم که پیپال یا مستر کارت داشته باشه به کسی نمیده چون پولشه تو کارت اعتباریتو به دیگران میدی ایا؟با رمز؟
نه من پول میدم اون میریزه
رضا005 هستم
ایدی ریدکال:7172504
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]درضمن کسیم که پیپال یا مستر کارت داشته باشه به کسی نمیده چون پولشه تو کارت اعتباریتو به دیگران میدی ایا؟با رمز؟[/div][/quote]
نه من پول میدم اون میریزه
250 تا سکه
رضا005 هستم
[quote][div][b]devil love[/b][/div][div][quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div]بچه ها کی پیپال یا مستر کارت داره بیشتر پیپال چون میخوام واسه سرور ایتالیایی و المانی سکه بگیرم[/div][/quote]
250 تا سکه
منظورش ایتالیایی بود آلمانی هم باهاش گفت
نه ایتالیایی600تا سکه اون250 تا
رضا005 هستم
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]devil love[/b][/div][div][quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div]بچه ها کی پیپال یا مستر کارت داره بیشتر پیپال چون میخوام واسه سرور ایتالیایی و المانی سکه بگیرم[/div][/quote]
منظورش ایتالیایی بود آلمانی هم باهاش گفت :mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
نه ایتالیایی600تا سکه اون250 تا
هرکی میخواد اکانت بخره میتونم 40 تومن کمکش کنم ولی در عوض میتونم پلیر عالی اسپانسر غارتگر هر امکاناتی که طرف بخواد رو بهش بدم پس شانسو از دس ندید
گفتی که 140
با40 تومن خرج
اسپانسرو پلیرش کجا بود
رضا005 هستم
[quote][div][b]erfan pasah[/b][/div][div]هرکی میخواد اکانت بخره میتونم 40 تومن کمکش کنم ولی در عوض میتونم پلیر عالی اسپانسر غارتگر هر امکاناتی که طرف بخواد رو بهش بدم پس شانسو از دس ندید[/div][/quote]
گفتی که 140
با40 تومن خرج
اسپانسرو پلیرش کجا بود
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.