آنچه سعی است من اندر طلبت بنمایم ............ این قدر هست که تغییر غضا نتوان کرد
دود اه سینه نالان من سوخت این افسردگان خام را..
بچه ها یزارین منو جوجو بدیم ببینیم همینط.ری به کجا میرسیم
الف بده
من ک همون ساغرم
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]آنچه سعی است من اندر طلبت بنمایم ............ این قدر هست که تغییر غضا نتوان کرد[/div][/quote]
دود اه سینه نالان من سوخت این افسردگان خام را..
بچه ها یزارین منو جوجو بدیم ببینیم همینط.ری به کجا میرسیم
الف بده
اشک من رگ شفق یافت زبی مهری یار ............ طالع بی شفقت بین که درین کار چه کرد
د
در عشق خانقاه و خرابات فرق نیست...هرجه که هست پرتو روی حبیب هست
من ک همون ساغرم
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]اشک من رگ شفق یافت زبی مهری یار ............ طالع بی شفقت بین که درین کار چه کرد
د[/div][/quote]
من آن شکل صنوبر را از باغ دیده برکنم ...........که هر گل کز غمش بشکفت محنت بار می آورد
د
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]rojin shah[/b][/div][div]دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدم
م[/div][/quote]
من آن شکل صنوبر را از باغ دیده برکنم ...........که هر گل کز غمش بشکفت محنت بار می آورد
د
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]rojin shah[/b][/div][div]دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدم
م[/div][/quote]
د[/div][/quote]
دوست دارم دوست دارم همیشه ماله منی بهونه ی نفس کشیدنم تویی دوست دارم ماله منی ی
اشک من رگ شفق یافت زبی مهری یار ............ طالع بی شفقت بین که درین کار چه کرد
د
ترا آن به که روی خود زمشتاقان بپوشانی ............ که شادی جهانگیری غم لشکر نمی ازد
[quote][div][b]baran f[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]اشک من رگ شفق یافت زبی مهری یار ............ طالع بی شفقت بین که درین کار چه کرد
د[/div][/quote]
در عشق خانقاه و خرابات فرق نیست...هرجه که هست پرتو روی حبیب هست [/div][/quote]
ترا آن به که روی خود زمشتاقان بپوشانی ............ که شادی جهانگیری غم لشکر نمی ازد
د
چقد د
دلا دیدی که آن فرزانه فرزن چه دیداند رخم این طاق رنگین
من ک همون ساغرم
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]baran f[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]اشک من رگ شفق یافت زبی مهری یار ............ طالع بی شفقت بین که درین کار چه کرد
د[/div][/quote]
ترا آن به که روی خود زمشتاقان بپوشانی ............ که شادی جهانگیری غم لشکر نمی ازد[/div][/quote]
چقد د
د
چقد د
نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد ....... عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد
[quote][div][b]baran f[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]baran f[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]اشک من رگ شفق یافت زبی مهری یار ............ طالع بی شفقت بین که درین کار چه کرد
د[/div][/quote]
ترا آن به که روی خود زمشتاقان بپوشانی ............ که شادی جهانگیری غم لشکر نمی ازد[/div][/quote]
چقد د
دلا دیدی که آن فرزانه فرزن چه دیداند رخم این طاق رنگین [/div][/quote]
نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد ....... عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد
:P
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.