reza005x005
popa
reza005x005
popa
دوستان در این تاپیک باید به بهترین آواتاری که دیدید رای بدید. قوانین: برای رای دادن باید اسم حداقل 1 نفر و حداکثر 3 نفر رو در پستتون بنویسید. پارتی بازی نکنید همونطور که گفتم هرکـس میتونه حداقل به 1 و حداکثر به 3 نفر رای بده. در آخر 5 آواتاری که بیشترین رای رو آوردند برنده ن و یکی از دوستام براشون کتیبه میسازه. هر کـس میتونه فقط یکبار به خودش رای بده آماده؟شروع شد
تکراری
این فرق میکنه.5 برنده داره.نظرسنجی نداره.هرکـس میتونه به 3 نفر رای بده.کتیبه فقط در آخر بازیه
خوب چه فرقی داره خلاقیت به خرج بدین انگار پلنگ وگربه با هم فرق دارن اما از یک نژادن
داداش دست رو دلمون نذار که خونه.برو نگاه کن.هرجا که خواستم پست متنوع و باحال بذارم زدن تو ذوقم.مثلا همین مسابقه بیشترین لایک.صفحه 1 شو نگاه.نمیشه پست متنوع بذاریم
میان میزنن تو ذوقمون.
-این چیه گذاشتی؟
-به مدیر میگم ها.زود عدمشو بزن
-به گند کشیدی انجمنو با این تاپیکات
-واقعا وضع انجمن خرابه
-زود عدمشو بزن وگرنه صفرت میکنم
-برو بابابا این تاپیکات
دیدی؟اینارو میگن.
البته بعضیا
راهبان همیشه می گفتند انتقام مثل یک مارموش دو سره!وقتی دشمنت رو میبینی که داره سقوط میکنه خودت رو مسموم میکنی.)آواتارآنگ
[quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div][quote][div][b]popa[/b][/div][div][quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div][quote][div][b]popa[/b][/div][div]دوستان در این تاپیک باید به بهترین آواتاری که دیدید رای بدید. قوانین: برای رای دادن باید اسم حداقل 1 نفر و حداکثر 3 نفر رو در پستتون بنویسید. پارتی بازی نکنید همونطور که گفتم هرکـس میتونه حداقل به 1 و حداکثر به 3 نفر رای بده. در آخر 5 آواتاری که بیشترین رای رو آوردند برنده ن و یکی از دوستام براشون کتیبه میسازه. هر کـس میتونه فقط یکبار به خودش رای بده آماده؟شروع شد:mrgreen::mrgreen:[/div][/quote] تکراری[/div][/quote] این فرق میکنه.5 برنده داره.نظرسنجی نداره.هرکـس میتونه به 3 نفر رای بده.کتیبه فقط در آخر بازیه[/div][/quote] خوب چه فرقی داره خلاقیت به خرج بدین انگار پلنگ وگربه با هم فرق دارن اما از یک نژادن[/div][/quote]
داداش دست رو دلمون نذار که خونه.برو نگاه کن.هرجا که خواستم پست متنوع و باحال بذارم زدن تو ذوقم.مثلا همین مسابقه بیشترین لایک.صفحه 1 شو نگاه.نمیشه پست متنوع بذاریم:cry::cry: میان میزنن تو ذوقمون.
-این چیه گذاشتی؟
-به مدیر میگم ها.زود عدمشو بزن
-به گند کشیدی انجمنو با این تاپیکات
-واقعا وضع انجمن خرابه
-زود عدمشو بزن وگرنه صفرت میکنم
-برو بابابا این تاپیکات
دیدی؟اینارو میگن.
البته بعضیا