هر کسی یه سلیقه داره چه ربطی به اولویت داره داره زحمات یه دختر یتیم نشون می ده که در حقش بسیار ظلم شده
در ضمن داشتانش واقعیه
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div]:D:Dفقط یانگوم[/div][/quote]
تو پسری خجالت بکش، اولویتت نباید یانگوم باشه[/div][/quote]
:geek::geek::geek::geek:هر کسی یه سلیقه داره
:x:x:x:xچه ربطی به اولویت داره داره زحمات یه دختر یتیم نشون می ده که در حقش بسیار ظلم شده
در ضمن داشتانش واقعیه
اوشینو بردار بدردنمی خورد
امپراطور دریا هم خیلی قدیمی تر از جومونگه
ولی اولویت من با جومونگ 1 هست بعدشم جومونگ 2
شبکه تماشا هم از 24 رم همین ماه ساعت 10 شب جومونگو میده ...
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]devil love[/b][/div][div]:mrgreen:عشق هست بانو سوسانو [/div][/quote]
:lol::lol::lol:
اوشینو بردار بدردنمی خورد :?
امپراطور دریا هم خیلی قدیمی تر از جومونگه
ولی اولویت من با جومونگ 1 هست بعدشم جومونگ 2:mrgreen:
شبکه تماشا هم از 24 رم همین ماه ساعت 10 شب جومونگو میده ...
اینا رو بی خیال بابا فقط اسپارتاکوس تعریف کمان دارو هم شنیدم اونم مخام بگیرم+ واکینگ دد
بینه اینا جومونگ راستی نسل ما اوشینو به یاد ندارن گرچه از شبکه تماشا. نمایش آی فیلم نمیدونم کدوم نشون میداد فک کنم بهتره به جاش امپراطور باد ها (جومونگ 2) رو جایگزین کنی
کجا اسپارتاکوسو دیدی؟
http://s1.picofile.com/file/7923947311/d.bmp
[quote][div][b]king[/b][/div][div]اینا رو بی خیال بابا فقط اسپارتاکوس تعریف کمان دارو هم شنیدم اونم مخام بگیرم+ واکینگ دد:|
بینه اینا جومونگ راستی نسل ما اوشینو به یاد ندارن گرچه از شبکه تماشا. نمایش آی فیلم نمیدونم کدوم نشون میداد :Dفک کنم بهتره به جاش امپراطور باد ها (جومونگ 2) رو جایگزین کنی[/div][/quote]
کجا اسپارتاکوسو دیدی؟
نه.افسانه ی جومونگ برای جومونگ بود اون یکی برای نوه اش
بالاخره یه بازیگر تو فیلم بازی کرده
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]اینا خوب بودن:
افسانه ی جومونگ-سرزمین بادها[/div][/quote]
هردوشون یکینا [/div][/quote]
نه.افسانه ی جومونگ برای جومونگ بود اون یکی برای نوه اش:P[/div][/quote]
بالاخره یه بازیگر تو فیلم بازی کرده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.