من که اولین گوشیم توی جیب سوییشرتم بود زیپشم باز بود داشتم با عجله میدوییدم گوشی در اومد محکم خورد تو زمین تکه تکه شد ، بعد تیکه هاشو وصل کردم ،خیلی اوراقی شده بود مثلا یهو قطعاتش جدا میشد میریخت زمین باید جمعش میکردم، آخر دووم نیاورد بعد یه مدت کلا بردش سوخت
inera@att.net
من که اولین گوشیم توی جیب سوییشرتم بود زیپشم باز بود داشتم با عجله میدوییدم گوشی در اومد محکم خورد تو زمین تکه تکه شد ، بعد تیکه هاشو وصل کردم ،خیلی اوراقی شده بود مثلا یهو قطعاتش جدا میشد میریخت زمین باید جمعش میکردم، آخر دووم نیاورد بعد یه مدت کلا بردش سوخت
شرمنده آخه نشد
7 و 8 رو خودتون بنویسین(آخه کی گوشیشو پرت میکنه؟)
من 8
من به غیر از موقع خواب پرتش میکنم رو تخت تازه حالم میده..
پرتش میکنی رو تخت
ایشالا تو زندگی فارم نشی...
[quote][div][b]baran f[/b][/div][div][quote][div][b]leoiman[/b][/div][div][quote][div][b]فرزند زندگی[/b][/div][div][quote][div][b]leoiman[/b][/div][div]این که 6 تا بیشتر نداره:lol::lol:[/div][/quote]
شرمنده آخه نشد
7 و 8 رو خودتون بنویسین(آخه کی گوشیشو پرت میکنه؟)[/div][/quote]
من 8:mrgreen:[/div][/quote]
من به غیر از موقع خواب پرتش میکنم رو تخت تازه حالم میده..[/div][/quote]
پرتش میکنی رو تخت:mrgreen:;);)
شرت میبندم نوکیا بوده چون بیشتر گوشی های نوکیا اینجوریه
bikhodi
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]من که اولین گوشیم توی جیب سوییشرتم بود زیپشم باز بود داشتم با عجله میدوییدم گوشی در اومد محکم خورد تو زمین تکه تکه شد ، بعد تیکه هاشو وصل کردم ،خیلی اوراقی شده بود مثلا یهو قطعاتش جدا میشد میریخت زمین باید جمعش میکردم، آخر دووم نیاورد بعد یه مدت کلا بردش سوخت[/div][/quote]
نخیر ، sony ericsson بود
inera@att.net
[quote][div][b]ali kordi[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]من که اولین گوشیم توی جیب سوییشرتم بود زیپشم باز بود داشتم با عجله میدوییدم گوشی در اومد محکم خورد تو زمین تکه تکه شد ، بعد تیکه هاشو وصل کردم ،خیلی اوراقی شده بود مثلا یهو قطعاتش جدا میشد میریخت زمین باید جمعش میکردم، آخر دووم نیاورد بعد یه مدت کلا بردش سوخت[/div][/quote]
شرت میبندم نوکیا بوده چون بیشتر گوشی های نوکیا اینجوریه[/div][/quote]
نخیر ، sony ericsson بود :mrgreen:
نخیر ، sony ericsson بود
اره سامسونگ و سونی هم قدیمیاش که دکمه داشته اینجوری بوده ولی الان نوکیا یه ریز داره از اینا میزنه
bikhodi
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]ali kordi[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]من که اولین گوشیم توی جیب سوییشرتم بود زیپشم باز بود داشتم با عجله میدوییدم گوشی در اومد محکم خورد تو زمین تکه تکه شد ، بعد تیکه هاشو وصل کردم ،خیلی اوراقی شده بود مثلا یهو قطعاتش جدا میشد میریخت زمین باید جمعش میکردم، آخر دووم نیاورد بعد یه مدت کلا بردش سوخت[/div][/quote]
شرت میبندم نوکیا بوده چون بیشتر گوشی های نوکیا اینجوریه[/div][/quote]
نخیر ، sony ericsson بود :mrgreen:[/div][/quote]
اره سامسونگ و سونی هم قدیمیاش که دکمه داشته اینجوری بوده ولی الان نوکیا یه ریز داره از اینا میزنه
شرمنده آخه نشد
من
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]فرزند زندگی[/b][/div][div][quote][div][b]leoiman[/b][/div][div]این که 6 تا بیشتر نداره:lol::lol:[/div][/quote]
شرمنده آخه نشد
من:lol:
شرمنده آخه نشد
من
بیچاره گوشیه
( ** )
(( - ))
.
.
.
.
.
.
چه خوشگل شدی امشب
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]فرزند زندگی[/b][/div][div][quote][div][b]leoiman[/b][/div][div]این که 6 تا بیشتر نداره:lol::lol:[/div][/quote]
شرمنده آخه نشد
من:lol:[/div][/quote]
بیچاره گوشیه:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.