داداش شاید از بازی من خوشت نیاد چون من پاپ خیلی خووووب بلدم که البته هنر نیست و میتونم خیلی سریع کلی شهر بسازم
ولی اگه دیدی من به دردت نمیخورم بهم پول نده و بزار فقط کمکت کنم
[quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]بالاخره من بازی کنم یا نه؟
میگم اگه کسی 15 کیلید نقره داره بده به من ارشیوش میکنم براش:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
برام تو سرور 18 بازی میکنی [/div][/quote]
نه
از جایزه یزرگ متنفرم[/div][/quote]
دوتا کتیبه داره ها حالا بیا دیگه به رسم رفاقت بیا[/div][/quote]
اقا منحرف نکن دیگه
پولش زیاده اصلا
800تومن خرجشه بیشتر اصلا[/div][/quote]
داداش شاید از بازی من خوشت نیاد چون من پاپ خیلی خووووب بلدم که البته هنر نیست:? و میتونم خیلی سریع کلی شهر بسازم:mrgreen:
ولی اگه دیدی من به دردت نمیخورم بهم پول نده و بزار فقط کمکت کنم ;)
داداش شاید از بازی من خوشت نیاد چون من پاپ خیلی خووووب بلدم که البته هنر نیست و میتونم خیلی سریع کلی شهر بسازم
ولی اگه دیدی من به دردت نمیخورم بهم پول نده و بزار فقط کمکت کنم
پاپ رو همه بلدن ونیازه بعضی وقتا
اول بازی که همش پاپه
رضا005 هستم
ایدی ریدکال:7172504
[quote][div][b]d_o-o_m[/b][/div][div][quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]بالاخره من بازی کنم یا نه؟
میگم اگه کسی 15 کیلید نقره داره بده به من ارشیوش میکنم براش:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
برام تو سرور 18 بازی میکنی [/div][/quote]
نه
از جایزه یزرگ متنفرم[/div][/quote]
دوتا کتیبه داره ها حالا بیا دیگه به رسم رفاقت بیا[/div][/quote]
اقا منحرف نکن دیگه
پولش زیاده اصلا
800تومن خرجشه بیشتر اصلا[/div][/quote]
داداش شاید از بازی من خوشت نیاد چون من پاپ خیلی خووووب بلدم که البته هنر نیست:? و میتونم خیلی سریع کلی شهر بسازم:mrgreen:
ولی اگه دیدی من به دردت نمیخورم بهم پول نده و بزار فقط کمکت کنم ;)[/div][/quote]
پاپ رو همه بلدن ونیازه بعضی وقتا
اول بازی که همش پاپه
من سرور 15 اخرین سرورمه . به احتمال زیاد فردا شب بای نت میدم. قبلشم اون کسی رو که رفیقمو زد رو 0 میکنم
دست نزن من خودم بازی میکنم رو اکانت
الکی میخای نیروهاتو به باد بدی؟
به تو ربطی نداره. اکانت برا خودمه صاحب اختیارشم. برا این دارم میزنم طرفو چون 5 تا شهر ایمان رو با منجنیق اورده پایین
پس صندوقو بده به من بعد بزنش
ایمان قراره کلید بخره اینو ارشیو کنه با اکانت خودش بعد داره از ایران میره
من خودم دوستام کیلید دارن بگم بیارن ارشیو کنیم؟
تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]من سرور 15 اخرین سرورمه . به احتمال زیاد فردا شب بای نت میدم. قبلشم اون کسی رو که رفیقمو زد رو 0 میکنم[/div][/quote]
الکی میخای نیروهاتو به باد بدی؟[/div][/quote]
به تو ربطی نداره. اکانت برا خودمه صاحب اختیارشم. برا این دارم میزنم طرفو چون 5 تا شهر ایمان رو با منجنیق اورده پایین[/div][/quote]
پس صندوقو بده به من بعد بزنش:mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
ایمان قراره کلید بخره اینو ارشیو کنه با اکانت خودش بعد داره از ایران میره[/div][/quote]
بچه ها پول ازما
همه پی از ماست
البته اک اصلی از ماست اک های کمکی هم میدیم شاید شایدم نه اما اگه کتسی هست جدا بخواد کمکی کار کنه بگه لانچ کنیم همه جیز رو
رضا005 هستم
ایدی ریدکال:7172504
بچه ها پول ازما
همه پی از ماست
البته اک اصلی از ماست اک های کمکی هم میدیم شاید شایدم نه اما اگه کتسی هست جدا بخواد کمکی کار کنه بگه لانچ کنیم همه جیز رو
من سرور 15 اخرین سرورمه . به احتمال زیاد فردا شب بای نت میدم. قبلشم اون کسی رو که رفیقمو زد رو 0 میکنم
به تو ربطی نداره. اکانت برا خودمه صاحب اختیارشم. برا این دارم میزنم طرفو چون 5 تا شهر ایمان رو با منجنیق اورده پایین
بگو بیارن ارشیو کنیم
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]من سرور 15 اخرین سرورمه . به احتمال زیاد فردا شب بای نت میدم. قبلشم اون کسی رو که رفیقمو زد رو 0 میکنم[/div][/quote]
به تو ربطی نداره. اکانت برا خودمه صاحب اختیارشم. برا این دارم میزنم طرفو چون 5 تا شهر ایمان رو با منجنیق اورده پایین[/div][/quote]
ایمان قراره کلید بخره اینو ارشیو کنه با اکانت خودش بعد داره از ایران میره[/div][/quote]
من خودم دوستام کیلید دارن بگم بیارن ارشیو کنیم؟[/div][/quote]
بگو بیارن ارشیو کنیم
بگو بیارن ارشیو کنیم
صندوق ک برا دوستت بودش
مگه امانت ازش نگرفتی؟
تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]من سرور 15 اخرین سرورمه . به احتمال زیاد فردا شب بای نت میدم. قبلشم اون کسی رو که رفیقمو زد رو 0 میکنم[/div][/quote]
من خودم دوستام کیلید دارن بگم بیارن ارشیو کنیم؟[/div][/quote]
بگو بیارن ارشیو کنیم[/div][/quote]
صندوق ک برا دوستت بودش
مگه امانت ازش نگرفتی؟
[quote][div][b]d_o-o_m[/b][/div][div][quote][div][b]reza005x005[/b][/div][div]هیچی نشده چت روم شد:|[/div][/quote]
داداش منو بزار تو لیست هم کمکی هم بازی ;););););)[/div][/quote]
نمیشه فقط یک جا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.