داداش بیخیال. بیشتر بازیکنای انجمن یا فارمن یا بازی نمیکنن
یا مثل شما صفر شدن.
من صفرم؟ اگه صفرم یه حمله بزن بهم ببینم چن چندی
بشین سر جات بابا نصف انجمنیا 10 برابر تو گنده ان ...
ادامه تایپک>>>>>>>>>>>>>
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]داداش بیخیال. بیشتر بازیکنای انجمن یا فارمن یا بازی نمیکنن:lol:[/div][/quote]
یا مثل شما صفر شدن.:lol:[/div][/quote]
من صفرم؟ اگه صفرم یه حمله بزن بهم ببینم چن چندی[/div][/quote]
ادامه تایپک>>>>>>>>>>>>>
یا مثل شما صفر شدن.
ادامه تایپک>>>>>>>>>>>>>
مهدی
bikhodi
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]داداش بیخیال. بیشتر بازیکنای انجمن یا فارمن یا بازی نمیکنن:lol:[/div][/quote]
ادامه تایپک>>>>>>>>>>>>>[/div][/quote]
مهدی:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::P
یا مثل شما صفر شدن.
ادامه تایپک>>>>>>>>>>>>>
مهدی
چی میگی تو از صب گیر دادی به من نمی بینی گفته اسپم ممنوع؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]ali kordi[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]داداش بیخیال. بیشتر بازیکنای انجمن یا فارمن یا بازی نمیکنن:lol:[/div][/quote]
ادامه تایپک>>>>>>>>>>>>>[/div][/quote]
مهدی:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::P[/div][/quote]
چی میگی تو از صب گیر دادی به من نمی بینی گفته اسپم ممنوع؟:|
خیـــــــــــــــــلی ببخشیدا..
اما بعضیا لیاقت ندارن چندتا چیز مفید بشنون..همش دوست دارن اسپم بدنو مسخره بازی درارن..نمیگم که من خودم مسخره بازی درنمیارمو اسپم نمیدم اما اولا به کسی توهین نمیکنم دوما اگه این کارارو میکنم توی تاپیکی که واسه سرگرمی این چیزاس به موقعش میکنم نه جایی که درباره چیزای مفید صحبت شده..اسپمم میدن هرچنوقت یه بار به اینو اون نخندید چیزی بدین حالا هم با هم یه خنده ای بکنن..
این مطلب در 1392/06/18 19:33:57 نوشته شده است و در 1392/06/18 19:34:30 ویرایش شده است .
من ک همون ساغرم
خیـــــــــــــــــلی ببخشیدا..
اما بعضیا لیاقت ندارن چندتا چیز مفید بشنون..همش دوست دارن اسپم بدنو مسخره بازی درارن..نمیگم که من خودم مسخره بازی درنمیارمو اسپم نمیدم اما اولا به کسی توهین نمیکنم دوما اگه این کارارو میکنم توی تاپیکی که واسه سرگرمی این چیزاس به موقعش میکنم نه جایی که درباره چیزای مفید صحبت شده..اسپمم میدن هرچنوقت یه بار به اینو اون نخندید چیزی بدین حالا هم با هم یه خنده ای بکنن..
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.