من 12 آبانم. خیلی هم خوبه
تیز هوش، با اراده، خواستار هدفهای بزرگ، پدری دلسوز و مهربان، مواظب باشید که هرگز به مرد متولد این ماهدروغ نگوئید و احساسات او را جریحه دار نکنید و یا بر خلاف غرور مردانه او رفتار و گفتاری نداشته باشید زیرا که انتقام و عکس العمل خشمگینانه او بسیار سوزنده و خطرنک است.
سر به سرم نذارید
رفیق های قدیمی پیام بدن
من 12 آبانم. خیلی هم خوبه
تیز هوش، با اراده، خواستار هدفهای بزرگ، پدری دلسوز و مهربان، مواظب باشید که هرگز به مرد متولد این ماهدروغ نگوئید و احساسات او را جریحه دار نکنید و یا بر خلاف غرور مردانه او رفتار و گفتاری نداشته باشید زیرا که انتقام و عکس العمل خشمگینانه او بسیار سوزنده و خطرنک است.
سر به سرم نذارید :lol::lol::lol::mrgreen:
بسیار حسّاس، استوار و ثابتقدم، واقعاْ عاقل و تودار، بدون ریا و تزویر، انسان واقعاْ خوب، دان، خونسرد، روی خودش بیش از دیگران حساب میکند، مستقل، منطقی، عاشق بشریّت و انسانیّت، فکر دیگران را میخواند، ثابتقدم، آرامش دوست، کمکرسان، آسان زندگی میکند، پرسهزدن را دوست دارد، دارای حسّ ششم قوی، علاقهمند به دوستان، آزادیخواه، بلندپرواز، رامنشدنی، هرجا برود بر میگردد، جاهطلب ، از اقرار به گناه منزجر است، دوستان بسیار زیادی دارد، رازدار و تودار، اجتماعی، تا حدودی خودخواه و مغرور، انتقاد را قبول ندارد، فرشتهخو، از تعریف لذّت میبرد، راه و روش خود را به طور دائم تغییر میدهد، منافع خود را به خاطر دیگران به خطر میاندازد، سخاوتمند مخصوصاْ در دوستی، دوستی او عمیق و شکوهمند است، ولخرجیش از روی عقل است، خوشقلب و مهربان، کمحافظه، بهترین مشاور، پرحرکت و بیقرار، کم علاقه به اصول سنتّی و قدرشناس .
به نظر شما این برای من تا چه حد درسته؟؟
میخوام بدونم تو این چند وقته تا چه حد منو شناختین و چه فکری دربارم میکنین..
جواب بدین لطفا
من عاشق اون قسمتش شدم که میگه: "هرجا برود برمیگردد"
هرکی مولتی باز باشه میگیرن میبندنش تا بشه مولتی بسته
.
.
.
.
.
.
. ali victor
[quote][div][b]baran f[/b][/div][div]خیلی چیزاش واقعا درست بود بجز اون کم حافظش:lol:
مشخصات کلی متولدین بهمنماه
بسیار حسّاس، استوار و ثابتقدم، واقعاْ عاقل و تودار، بدون ریا و تزویر، انسان واقعاْ خوب، دان، خونسرد، روی خودش بیش از دیگران حساب میکند، مستقل، منطقی، عاشق بشریّت و انسانیّت، فکر دیگران را میخواند، ثابتقدم، آرامش دوست، کمکرسان، آسان زندگی میکند، پرسهزدن را دوست دارد، دارای حسّ ششم قوی، علاقهمند به دوستان، آزادیخواه، بلندپرواز، رامنشدنی، هرجا برود بر میگردد، جاهطلب ، از اقرار به گناه منزجر است، دوستان بسیار زیادی دارد، رازدار و تودار، اجتماعی، تا حدودی خودخواه و مغرور، انتقاد را قبول ندارد، فرشتهخو، از تعریف لذّت میبرد، راه و روش خود را به طور دائم تغییر میدهد، منافع خود را به خاطر دیگران به خطر میاندازد، سخاوتمند مخصوصاْ در دوستی، دوستی او عمیق و شکوهمند است، ولخرجیش از روی عقل است، خوشقلب و مهربان، کمحافظه، بهترین مشاور، پرحرکت و بیقرار، کم علاقه به اصول سنتّی و قدرشناس .
به نظر شما این برای من تا چه حد درسته؟؟:?
میخوام بدونم تو این چند وقته تا چه حد منو شناختین و چه فکری دربارم میکنین..
جواب بدین لطفا[/div][/quote]
:lol::lol:
من عاشق اون قسمتش شدم که میگه: "هرجا برود برمیگردد" :lol::mrgreen:
بد بختی
انگار ما همه جا تنهاییم
یه نفر فروردینی پیدا نشد
بابا گفتن عادت به تنهایی داریم نه اینقدر
فروردینیم و راضی
منم فروردینی ام
خیلی هم راضیم
این مطلب در 1392/07/16 10:31:59 نوشته شده است و در 1392/07/16 10:32:20 ویرایش شده است .
هرکی مولتی باز باشه میگیرن میبندنش تا بشه مولتی بسته
.
.
.
.
.
.
. ali victor
[quote][div][b]رموو[/b][/div][div]بد بختی
انگار ما همه جا تنهاییم:cry:
یه نفر فروردینی پیدا نشد:roll:
بابا گفتن عادت به تنهایی داریم نه اینقدر:mrgreen:
فروردینیم و راضی[/div][/quote]
:cry:
منم فروردینی ام
خیلی هم راضیم :P
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.