یکم مخالفم ...
هم پاپ باز هم به شدت تروپ
فقط تو سرور 10 که تو اتحادش بودم و گفت که همه براش دف بدن از یکی از بچه ها پرسیدم گفت نزدیک 2 میلیارد نیرو داره
این نوع پاپ بازی جنبه مثبتم داره به محظ اینکه فول میکنه تا اخر سورو با منابع خودش 2x میتونه بزنه نیرومش خیلی زیاد میشه اخر سروروی
اورین
غارتم بزنه یا بهتر بگم مولتی اخر سرورو غولی میشه برا خودش
اورین
Admin
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]هیوا . ولی پاپ باز درجه 1[/div][/quote]
یکم مخالفم ...
فقط تو سرور 10 که تو اتحادش بودم و گفت که همه براش دف بدن از یکی از بچه ها پرسیدم گفت نزدیک 2 میلیارد نیرو داره[/div][/quote]
این نوع پاپ بازی جنبه مثبتم داره به محظ اینکه فول میکنه تا اخر سورو با منابع خودش 2x میتونه بزنه نیرومش خیلی زیاد میشه اخر سروروی[/div][/quote]
اورین[/div][/quote]
غارتم بزنه یا بهتر بگم مولتی اخر سرورو غولی میشه برا خودش:shock:
[/div][/quote]
اورین
یکم مخالفم ...
فقط تو سرور 10 که تو اتحادش بودم و گفت که همه براش دف بدن از یکی از بچه ها پرسیدم گفت نزدیک 2 میلیارد نیرو داره
این نوع پاپ بازی جنبه مثبتم داره به محظ اینکه فول میکنه تا اخر سورو با منابع خودش 2x میتونه بزنه نیرومش خیلی زیاد میشه اخر سروروی
اورین
داداش چند تا مدال غارت داره.
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]هیوا . ولی پاپ باز درجه 1[/div][/quote]
یکم مخالفم ...
فقط تو سرور 10 که تو اتحادش بودم و گفت که همه براش دف بدن از یکی از بچه ها پرسیدم گفت نزدیک 2 میلیارد نیرو داره[/div][/quote]
این نوع پاپ بازی جنبه مثبتم داره به محظ اینکه فول میکنه تا اخر سورو با منابع خودش 2x میتونه بزنه نیرومش خیلی زیاد میشه اخر سروروی[/div][/quote]
اورین[/div][/quote]
[/div][/quote]
یکم مخالفم ...
اورین
فک کنم 6 _7 تا داره
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]هیوا . ولی پاپ باز درجه 1[/div][/quote]
یکم مخالفم ...
اورین[/div][/quote]
[/div][/quote]
داداش چند تا مدال غارت داره.[/div][/quote]
فک کنم 6 _7 تا داره
یکم مخالفم ...
اورین
فک کنم 6 _7 تا داره
بابا پرسشی نبود که گفتم چند تا مدال غارت داره.
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]هیوا . ولی پاپ باز درجه 1[/div][/quote]
یکم مخالفم ...
اورین[/div][/quote]
[/div][/quote]
داداش چند تا مدال غارت داره.[/div][/quote]
فک کنم 6 _7 تا داره [/div][/quote]
بابا پرسشی نبود که گفتم چند تا مدال غارت داره.:lol:
هیوا یادم میاد سرور8 به فرزاد دف فرستاد طوری فرستاد که کسی نتونست بزنه
تو سرور10 هم که رکورد دفاع رو زده بود 1 میلیارد
الان که دوتا کلید زده
با نزدیک به 700 میل نه یک میلیارد
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]lostking2012[/b][/div][div]هیوا یادم میاد سرور8 به فرزاد دف فرستاد طوری فرستاد که کسی نتونست بزنه
تو سرور10 هم که رکورد دفاع رو زده بود 1 میلیارد
الان که دوتا کلید زده[/div][/quote]
با نزدیک به 700 میل نه یک میلیارد :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.