من دیدم تانک های T.72 صدام حسین خیلی خوبه ولی تانک فقط 2000 دلاری چین
رمز ه ک پول صدام حسین رو میدونی؟؟؟؟
[quote][div][b]king[/b][/div][div]من دیدم تانک های T.72 صدام حسین خیلی خوبه ولی تانک فقط 2000 دلاری چین:geek:[/div][/quote]
رمز ه ک پول صدام حسین رو میدونی؟؟؟؟8-)
ژنرال های 2 بیشترن پول تو2 تا50000 هم میره هوش مصنوعی 2 بهتره اگه کسی 2 رو بازی کرده یک به نظرش چرته
مال من اونیه که منوی نارنجی داره. جنرال ها هم چین و GLA و آمزیکا . چنده ؟؟
این 1 هست.2 آبی.3 سبز.
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]آره منم بازی کردم
1با 2چه فرقی داره؟؟ شبیه همن[/div][/quote]
ژنرال های 2 بیشترن پول تو2 تا50000 هم میره هوش مصنوعی 2 بهتره اگه کسی 2 رو بازی کرده یک به نظرش چرته[/div][/quote]
مال من اونیه که منوی نارنجی داره. جنرال ها هم چین و GLA و آمزیکا . چنده ؟؟[/div][/quote]
این 1 هست.2 آبی.3 سبز.
gla ی چیزی داره که ساختمونای بقیه رو میسازی بعدش سربازای دیگرانو میسازی خیلی باحال میشه،انگار هر ٣تا جنرالو داری
GLA HIJAK نمیدونم اسمش درسته یا نه یه ساختمون داره تانکهای کشور های دیگه رو میسازه.ولی چین هم ه ک داره میشه کارگرا و سربازای دشمن رو گرفت.
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]gla ی چیزی داره که ساختمونای بقیه رو میسازی بعدش سربازای دیگرانو میسازی خیلی باحال میشه،انگار هر ٣تا جنرالو داری[/div][/quote]
GLA HIJAK نمیدونم اسمش درسته یا نه یه ساختمون داره تانکهای کشور های دیگه رو میسازه.ولی چین هم ه ک داره میشه کارگرا و سربازای دشمن رو گرفت.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.