baran fmahdi521baran fmahdi521bingo55521baran fgrobsاقا دوستان میدونم قسمت بحث و گفتگویه ازاد داریم
ولی اون برا گیمه یکی جمله برا مادر میزنه یک برا استقلال میزنه یکی برا پدر عمو و دایی یه اغده ای جدیدم داریم کتیه هم وا ویلا
مدیرم پیداش نیست
هر کی هم میرسه 4 تا تایپیک میزنه و میره
دوستان خواهشا میکنم تو هیچ یک از این تایپک هایه نامربطو پست ندید اینجوری میره پاین
همین
با کلی دنق و فنق حل کردیم بازم خز کردن
http://forum.kingsera.ir/posts/view/4680/%D8%AA%DB%8C%DA%A9%D8%AA-%D8%A8%D8%AF%D9%88-%D8%A8%DB%8C%D8%A7?allpost_page=2&ut=dXNlcnM&uti=54091
تو این دنیا هزارتا چیز بدرنخور هست اومدن به چی گیر دادن به خدا...
این که خیلی ها سرشون گرم میشه خوب مشکلی داره..دوتا یخش هست بازی و سرگرمی و بحث گفتگوی آزاد..ما چیز بیخودی این تو گذاشتیم!!؟مربوط به اسم بخش بود..
اسم بخش بحث و گفت و گوی آزاد هست
هر چی هم که با قوانین هم خونی داشته باشه میشه گذاشت
ولی شما رعایت چیزی رو نکردید
تاپیک های
کتیبه معرفت
کتیبه جدید
بازم کتیبه منو نزنید
و...
دربی
طرفدار پرسپولیس و استقلال
حرف حق تلخه
و...
صندلی داغ
نظر سنجی صندلی داغ
نظر سنجی صندلی داغ 2
صندلی داغ 2
شما یه نگاه بنداز جلو چند تا تاپیک شماره خورده
ببین چند تا تاپیک هست که به بهونه خاک خورده شدن تاپیک های قبلی زده شده
شما یه انجمن به من نشون بده که اینقدر آزاد باشه واسه تاپیک
البته توی جاهای دیگه این مدلی تاپیک بزنی مسدود میکنن سریع تازه قبل از حذف تاپیک هم دو سه نفر میریزن سرت مسخره میکنن
شما تاپیک درست بزنید کسی کاری نداره
نه این که به یه چی گیر بدید 10 تا تاپیک بزنید
بنیگو جان بعضیاشون جنبه ی یه چیزیو ندارن ...
خیلی دورویی تو خودت سر اولین کتیبه من چقد خوشحال شده بودی اسمتو دیده بودی!!یا zsedc که اولین نفر تو کتیبه تشکر زده و کامنت گذاشته رفته تشکر زده اینجاهم...من تاپیکامو تا اونجایی که تونستم پیداشون کنم حذف کردم و عدم زدم..کار من تموم شد..فک کنم الان دیگه انجمنتون مشکلی نداشته باشه..برطرف شد..
نمی خوام بهت چیزی بگم میدونم که فهمیده ای ...
من برای اولین کتیبت آره خیلی خوشحال شدم منظورمم شما نبودید فوقش 3 نفر کتیبه درست میکنن تموم میشه ولی دیگه بعضیا که اسمشونو نمی برم جنبه ی این چیزارو ندارن و هی تایپک میدن در مورد همین کتیبه ...
حرفتم پس بگیر اصلا من درو نیستم ازهر کی میخوای میتونی بپرسی
حرفمو پس نمیگیرم..چیزی هم میخوای بگی بگو..
هرجور میخوای فکر کن دعوا هم داره انگار ...
رضا نقل قول نکن