اصلا تاپیکو یادم رفت...
لوگو استقلالو دیدی چند تا دایره داره اونا که دایره نیست سوراخه
لوگوت کو پ
دوست خ ر م عوضش کرده بود این خوبه
دیدم جای استقلال با پرسپولیس عوض شده بود
اره مردک کارای خرکی میکنه
حرفت باحال بود خواست بگم دیدم اونجوری فکر کردم استقلالی شدی برا همین پرسیدم
دیوونم مگه فقط پرسپولیس
ایشالا تو زندگی فارم نشی...
[quote][div][b]zakhar 80[/b][/div][div][quote][div][b]leoiman[/b][/div][div][quote][div][b]zakhar 80[/b][/div][div][quote][div][b]leoiman[/b][/div][div][quote][div][b]zakhar 80[/b][/div][div][quote][div][b]leoiman[/b][/div][div]اصلا تاپیکو یادم رفت...:mrgreen:
لوگو استقلالو دیدی چند تا دایره داره:mrgreen: اونا که دایره نیست [b]سوراخه[/b]:lol::lol::lol:[/div][/quote]
لوگوت کو پ[/div][/quote]
دوست خ ر م عوضش کرده بود این خوبه[/div][/quote]
دیدم جای استقلال با پرسپولیس عوض شده بود :lol::lol:[/div][/quote]
اره مردک کارای خرکی میکنه:mrgreen:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol: حرفت باحال بود خواست بگم دیدم اونجوری فکر کردم استقلالی شدی برا همین پرسیدم[/div][/quote]
دیوونم مگه:mrgreen: [b]فقط پرسپولیس[/b]
اصلا تاپیکو یادم رفت...
لوگو استقلالو دیدی چند تا دایره داره اونا که دایره نیست سوراخه
لوگوت کو پ
دوست خ ر م عوضش کرده بود این خوبه
دیدم جای استقلال با پرسپولیس عوض شده بود
اره مردک کارای خرکی میکنه
حرفت باحال بود خواست بگم دیدم اونجوری فکر کردم استقلالی شدی برا همین پرسیدم
دیوونم مگه فقط پرسپولیس
چجوری پر رنگ مینویسی
بالای کادری که مینویسی نوشته B . کلمتو انتخاب کن اونو بزن
این مطلب در 1392/06/13 20:18:20 نوشته شده است و در 1392/06/13 20:18:44 ویرایش شده است .
ایشالا تو زندگی فارم نشی...
[quote][div][b]zakhar 80[/b][/div][div][quote][div][b]leoiman[/b][/div][div][quote][div][b]zakhar 80[/b][/div][div][quote][div][b]leoiman[/b][/div][div][quote][div][b]zakhar 80[/b][/div][div][quote][div][b]leoiman[/b][/div][div][quote][div][b]zakhar 80[/b][/div][div][quote][div][b]leoiman[/b][/div][div]اصلا تاپیکو یادم رفت...:mrgreen:
لوگو استقلالو دیدی چند تا دایره داره:mrgreen: اونا که دایره نیست [b]سوراخه[/b]:lol::lol::lol:[/div][/quote]
لوگوت کو پ[/div][/quote]
دوست خ ر م عوضش کرده بود این خوبه[/div][/quote]
دیدم جای استقلال با پرسپولیس عوض شده بود :lol::lol:[/div][/quote]
اره مردک کارای خرکی میکنه:mrgreen:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol: حرفت باحال بود خواست بگم دیدم اونجوری فکر کردم استقلالی شدی برا همین پرسیدم[/div][/quote]
دیوونم مگه:mrgreen: [b]فقط پرسپولیس[/b][/div][/quote]
چجوری پر رنگ مینویسی[/div][/quote]
بالای کادری که مینویسی نوشته B . کلمتو انتخاب کن اونو بزن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.