بچه ها بهتر نیست هممون تو یه اتحاد جمع بشیم؟
نظر بدید
هممون ینی کیا؟
اگه منظورت ایرانی هاست که اینجوری فقط 1 اتحاد تشکیل میشه
مدرسان شریف
[quote][div][b]leoiman[/b][/div][div]بچه ها بهتر نیست هممون تو یه اتحاد جمع بشیم؟
نظر بدید[/div][/quote]
هممون ینی کیا؟
اگه منظورت ایرانی هاست که اینجوری فقط 1 اتحاد تشکیل میشه :mrgreen:
نظر بدید
هممون ینی کیا؟
حیف که هم اتحادی هستیم
[quote][div][b]amir h m n[/b][/div][div][quote][div][b]leoiman[/b][/div][div]بچه ها بهتر نیست هممون تو یه اتحاد جمع بشیم؟
نظر بدید[/div][/quote]
هممون ینی کیا؟
اگه منظورت ایرانی هاست که اینجوری فقط 1 اتحاد تشکیل میشه :mrgreen:[/div][/quote]
حیف که هم اتحادی هستیم:!::!:
نظر بدید
هممون ینی کیا؟
یه اتحاد قوی بهتر از صدتا اتحاد پرته.
ایشالا تو زندگی فارم نشی...
[quote][div][b]amir h m n[/b][/div][div][quote][div][b]leoiman[/b][/div][div]بچه ها بهتر نیست هممون تو یه اتحاد جمع بشیم؟
نظر بدید[/div][/quote]
هممون ینی کیا؟
اگه منظورت ایرانی هاست که اینجوری فقط 1 اتحاد تشکیل میشه :mrgreen:[/div][/quote]
یه اتحاد قوی بهتر از صدتا اتحاد پرته.
داداش سرور دوش هست برو تو این سایت بعد شروع بازی رو بزنی میاد 500 نفر هستن kingsera.de
http://s1.picofile.com/file/7923947311/d.bmp
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]وقتی سرور بعدیش شروع شد بگید
این جایزه نداره
[/div][/quote]
داداش سرور دوش هست برو تو این سایت بعد شروع بازی رو بزنی میاد 500 نفر هستن kingsera.de
دوربین مخفیه؟
[quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]وقتی سرور بعدیش شروع شد بگید
این جایزه نداره
[/div][/quote]
داداش سرور دوش هست برو تو این سایت بعد شروع بازی رو بزنی میاد 500 نفر هستن kingsera.de[/div][/quote]
دوربین مخفیه؟
راستی من چند وقت پیش بازی میکردم با اک xsazرضا جون اتک نده دارم ادامه میدهم
اون تویی ادامه نده دیگه یکی دیگه بساز
رضا005 یا همون civil_120 هستم نمیدونم چرا مسدود شدم
اگه مسدودم کنید دوباره خودکشی میکنم
دیگه اک ندارم
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]راستی من چند وقت پیش بازی میکردم با اک xsazرضا جون اتک نده دارم ادامه میدهم [/div][/quote]
اون تویی ادامه نده دیگه یکی دیگه بساز
منو rrzo رو اک*و اتحاد the orginal هستیم من بهتون پیشنهاد میکنم همتون بیاید اونجا چون ارمی رفیقمه از همتون حمایت میکنه هر کی بیاد به نفعشه کل سرور داریم جارو میکنیم با مدالا بیاد ی که رو بورسه
هر کی خواست اسممونو بدونه خصوصی پیام بده
راه نمیدیم دیگه کسیو
بچه ها این ناصر همون ارمی هستش ها
رضا005 یا همون civil_120 هستم نمیدونم چرا مسدود شدم
اگه مسدودم کنید دوباره خودکشی میکنم
دیگه اک ندارم
[quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]منو rrzo رو اک*و اتحاد the orginal هستیم من بهتون پیشنهاد میکنم همتون بیاید اونجا چون ارمی رفیقمه از همتون حمایت میکنه هر کی بیاد به نفعشه کل سرور داریم جارو میکنیم با مدالا بیاد ی که رو بورسه
هر کی خواست اسممونو بدونه خصوصی پیام بده
[/div][/quote]
راه نمیدیم دیگه کسیو :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
بچه ها این ناصر همون ارمی هستش ها
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.