آره
فقط داداش ما یه چند روزه دیگه اسباب کشی داریم اونجا هم که میریم خط تلفن نداره باید یه 1 ماه دندون رو جیگر بزاری تا منو رو اک ببینی
باشه
یه سوال دارم اگه فارم شیم چی کار میکنیم؟
هیچی ماله اک که پول خرج نکردیم ناراحت بشیم راهمونو میکشیم میریم دنبال کارو زندگیمون ولی نترس من هر کاری میکنم که فارم نشیم حتی مولتی بازی
این تیکش شوخی بود یهو نگید خوداظهاری کرد مسدودش کنید
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]lostking2012[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]lostking2012[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]فردا میترکونیم :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::mrgreen:[/div][/quote]
کتیبه مال ماست:x[/div][/quote]
آره
فقط داداش ما یه چند روزه دیگه اسباب کشی داریم اونجا هم که میریم خط تلفن نداره باید یه 1 ماه دندون رو جیگر بزاری تا منو رو اک ببینی:mrgreen:[/div][/quote]
باشه
یه سوال دارم اگه فارم شیم چی کار میکنیم؟[/div][/quote]
هیچی ماله اک که پول خرج نکردیم ناراحت بشیم راهمونو میکشیم میریم دنبال کارو زندگیمون ولی نترس من هر کاری میکنم که فارم نشیم حتی مولتی بازی :lol::lol::lol::lol:
این تیکش شوخی بود یهو نگید خوداظهاری کرد مسدودش کنید :?
آره
فقط داداش ما یه چند روزه دیگه اسباب کشی داریم اونجا هم که میریم خط تلفن نداره باید یه 1 ماه دندون رو جیگر بزاری تا منو رو اک ببینی
باشه
هیچی ماله اک که پول خرج نکردیم ناراحت بشیم راهمونو میکشیم میریم دنبال کارو زندگیمون ولی نترس من هر کاری میکنم که فارم نشیم حتی مولتی بازی
مولتی باز
نه باو
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]lostking2012[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]lostking2012[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]فردا میترکونیم :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::mrgreen:[/div][/quote]
آره
فقط داداش ما یه چند روزه دیگه اسباب کشی داریم اونجا هم که میریم خط تلفن نداره باید یه 1 ماه دندون رو جیگر بزاری تا منو رو اک ببینی:mrgreen:[/div][/quote]
باشه
هیچی ماله اک که پول خرج نکردیم ناراحت بشیم راهمونو میکشیم میریم دنبال کارو زندگیمون ولی نترس من هر کاری میکنم که فارم نشیم حتی مولتی بازی :lol::lol::lol::lol:
این تیکش شوخی بود یهو نگید خوداظهاری کرد مسدودش کنید :?[/div][/quote]
مولتی باز:lol::lol:
نه باو
آره
باشه
مولتی باز
نه باو
الان به امضام دقت کردم گریم گرفت
بچه ها من کتیبه بزنم به همه کیک خامه ای میدم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]lostking2012[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]lostking2012[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]lostking2012[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]فردا میترکونیم :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::mrgreen:[/div][/quote]
آره
باشه
این تیکش شوخی بود یهو نگید خوداظهاری کرد مسدودش کنید :?[/div][/quote]
مولتی باز:lol::lol:
نه باو[/div][/quote]
الان به امضام دقت کردم گریم گرفت:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
بچه ها من کتیبه بزنم به همه کیک خامه ای میدم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.