دوستان من نیم ساعت نیس که عضو یه اتحادی شدم الان از اونجا واسم این نامه اخطار اومده معنیش چیه ؟
قابل توجه کسانی که زرد میشن یا جانشین برای خودشون تعین کنن یا از اتحاد اخراج و فارم اتحاد میشوند
اخرین اخطار بود
دوستان من نیم ساعت نیس که عضو یه اتحادی شدم الان از اونجا واسم این نامه اخطار اومده معنیش چیه ؟
قابل توجه کسانی که زرد میشن یا جانشین برای خودشون تعین کنن یا از اتحاد اخراج و فارم اتحاد میشوند
اخرین اخطار بود
این یک پیام عمومی هستش و مستقیم به شما اشاره نمیکنه.
منظورش به اونایی هستش که بیش از 24 ساعت هستش که آنلاین نشدند و در مورد اینکه گفته فارم میشوند معنیش یعنی اینکه خود اعضای اتحاد به بازیکن خاطی حمله میکنند و تند تند غارتش میکنند
یا علی مدد از تو
این یک پیام عمومی هستش و مستقیم به شما اشاره نمیکنه.
منظورش به اونایی هستش که بیش از 24 ساعت هستش که آنلاین نشدند و در مورد اینکه گفته فارم میشوند معنیش یعنی اینکه خود اعضای اتحاد به بازیکن خاطی حمله میکنند و تند تند غارتش میکنند
وللش از این چرتو پرتا زیاد میگن.شما فقط هر روز بازی کنی و جمعیتت خوب باشی کاری نمیتونن بکنن.اینارو مدیر اتحاد میفرسته.یعنی بیشتر وقت بزارید واسه بازی
داداش بینگو این جوری میگی حتما اتحاد دشون ..........رتبه 100 به پایین هست
ما تو 9 بیش از دوزور زرد شه =بیرون تازه 10 نفر تو صف اومدن هستن یعنی درخواست دادن ولی جانیست ولی خوش بختانه تا حالا کسی زرد نشده اتحاد هم رتبه 7
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]وللش از این چرتو پرتا زیاد میگن.شما فقط هر روز بازی کنی و جمعیتت خوب باشی کاری نمیتونن بکنن.اینارو مدیر اتحاد میفرسته.یعنی بیشتر وقت بزارید واسه بازی[/div][/quote]
داداش بینگو این جوری میگی حتما اتحاد دشون ..........رتبه 100 به پایین هست
ما تو 9 بیش از دوزور زرد شه =بیرون تازه 10 نفر تو صف اومدن هستن یعنی درخواست دادن ولی جانیست ولی خوش بختانه تا حالا کسی زرد نشده اتحاد هم رتبه 7
وللش از این چرتو پرتا زیاد میگن.شما فقط هر روز بازی کنی و جمعیتت خوب باشی کاری نمیتونن بکنن.اینارو مدیر اتحاد میفرسته.یعنی بیشتر وقت بزارید واسه بازی
عجب آدمایی پیدا میشن ! خوبه حالا نصف هر روز چه خونه و چه محل کار اینجاما .
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]وللش از این چرتو پرتا زیاد میگن.شما فقط هر روز بازی کنی و جمعیتت خوب باشی کاری نمیتونن بکنن.اینارو مدیر اتحاد میفرسته.یعنی بیشتر وقت بزارید واسه بازی[/div][/quote]
عجب آدمایی پیدا میشن ! خوبه حالا نصف هر روز چه خونه و چه محل کار اینجاما .:P
کد.م سرور رو میگی و رتبه اتحادت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه منم ترکم کدوم شهر میشینی؟
[quote][div][b]افتخار آذری ها[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]وللش از این چرتو پرتا زیاد میگن.شما فقط هر روز بازی کنی و جمعیتت خوب باشی کاری نمیتونن بکنن.اینارو مدیر اتحاد میفرسته.یعنی بیشتر وقت بزارید واسه بازی[/div][/quote]
[/div][/quote]
عزیزم این منظورش به شما نبود به اونایی بود که کم سر میزنند.
یا علی مدد از تو
[quote][div][b]افتخار آذری ها[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]وللش از این چرتو پرتا زیاد میگن.شما فقط هر روز بازی کنی و جمعیتت خوب باشی کاری نمیتونن بکنن.اینارو مدیر اتحاد میفرسته.یعنی بیشتر وقت بزارید واسه بازی[/div][/quote]
[/div][/quote]
سرور 9 . رتبه 33
من اهل تبریزم شما /؟
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]افتخار آذری ها[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]وللش از این چرتو پرتا زیاد میگن.شما فقط هر روز بازی کنی و جمعیتت خوب باشی کاری نمیتونن بکنن.اینارو مدیر اتحاد میفرسته.یعنی بیشتر وقت بزارید واسه بازی[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
سرور 9 . رتبه 33
من اهل تبریزم شما /؟
فدات مرسی
[quote][div][b]tigertron[/b][/div][div][quote][div][b]افتخار آذری ها[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]وللش از این چرتو پرتا زیاد میگن.شما فقط هر روز بازی کنی و جمعیتت خوب باشی کاری نمیتونن بکنن.اینارو مدیر اتحاد میفرسته.یعنی بیشتر وقت بزارید واسه بازی[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
فدات مرسی :)
سرور 9 . رتبه 33
من اهل تبریزم شما /؟
منم کجاش میشینی و اسمت تو 9چیه کمکت کنم
[quote][div][b]افتخار آذری ها[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]افتخار آذری ها[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]وللش از این چرتو پرتا زیاد میگن.شما فقط هر روز بازی کنی و جمعیتت خوب باشی کاری نمیتونن بکنن.اینارو مدیر اتحاد میفرسته.یعنی بیشتر وقت بزارید واسه بازی[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
سرور 9 . رتبه 33
من اهل تبریزم شما /؟[/div][/quote]
منم کجاش میشینی و اسمت تو 9چیه کمکت کنم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.