ضعیف ترین اکانتم
سرور 15
نام عباس محمد یوسفی
350 جمعیت
0 سرباز
بهش خیانت شده
اتحاد SPIDER - MAN
1 شهر
فارم
روزی 35 تا حمله
حد اکثر منابع 5050 تا از هر منابع
عید کجا بریم
.
.
.
.
.
مدرسان شریف
ضعیف ترین اکانتم
سرور 15
نام عباس محمد یوسفی
350 جمعیت
0 سرباز
بهش خیانت شده
اتحاد SPIDER - MAN
1 شهر
فارم
روزی 35 تا حمله
حد اکثر منابع 5050 تا از هر منابع
خب ....... پس تنها رکرود داری که هیچ وقت صفر نشده خودمم
منم تاحالا صفر نشدم حتی فارمم نشدم بجز سرور 5 که بخاطر مسافرت رو اکانت نبودم
i knew you were trouble
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]خب ....... پس تنها رکرود داری که هیچ وقت صفر نشده خودمم[/div][/quote]
من به طور کامل صفر نشدما!!
چند تا از شهرام صفر شد!
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]خب ....... پس تنها رکرود داری که هیچ وقت صفر نشده خودمم[/div][/quote]
چند تا از شهرام صفر شد!
کسی صفر شدن یکی رو تو نقشه دیده؟
داشتم از رو نقشه به فرم تپلم حمله میزدم به نزدیکیش که رسیدم دیدم شد 37 دو باره نگاه کردم دیدم صفر شد.
ضعیف ترین سرور 11 با 2300 جمعیت و 5 شهر و 20000 نیرو اکانت رو ول کردم دیگه ندیدم چه بلایی سرش اومد.
قویترین سرور 13 با 10000 جمعیت و 500000 نیرو اونو هم دادم به یکی نمیدونم چه بلایی سرش اومده.دو بار برای مدال مهاجمان اقدام به گینگز کشی کردم.بار اول تا چند ساعت مونده به مدال تو تاپ بودم.بار دوم دیر شروع کردم یک و دو گینگز کم اومد به تاپ هم نزدیک نشدم.
کسی صفر شدن یکی رو تو نقشه دیده؟
داشتم از رو نقشه به فرم تپلم حمله میزدم به نزدیکیش که رسیدم دیدم شد 37 دو باره نگاه کردم دیدم صفر شد.
ضعیف ترین سرور 11 با 2300 جمعیت و 5 شهر و 20000 نیرو اکانت رو ول کردم دیگه ندیدم چه بلایی سرش اومد.
قویترین سرور 13 با 10000 جمعیت و 500000 نیرو اونو هم دادم به یکی نمیدونم چه بلایی سرش اومده.دو بار برای مدال مهاجمان اقدام به گینگز کشی کردم.بار اول تا چند ساعت مونده به مدال تو تاپ بودم.بار دوم دیر شروع کردم یک و دو گینگز کم اومد به تاپ هم نزدیک نشدم.
منم 0 نشدم
فقط یه بار نصف شدم
ههههه تو رو که من صفر کردم سرور 12 فارمم بودی بقلم بودی اسم اکنتتمم همین بود لوول
elcabo
farvahar12
منم دو هفته نبودم دیدم از زیر خط صفرم زدم بیرون تر
mahdi521
farvahar12
چند تا از شهرام صفر شد!
خوب چند تا شهرم صفر محسوب میشه ها
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]برزه[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]خب ....... پس تنها رکرود داری که هیچ وقت صفر نشده خودمم[/div][/quote]
منم 0 نشدم
فقط یه بار نصف شدم[/div][/quote]
ههههه تو رو که من صفر کردم سرور 12 فارمم بودی بقلم بودی اسم اکنتتمم همین بود لوول
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]خب ....... پس تنها رکرود داری که هیچ وقت صفر نشده خودمم[/div][/quote]
منم تاحالا صفر نشدم حتی فارمم نشدم بجز سرور 5 که بخاطر مسافرت رو اکانت نبودم[/div][/quote]
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]خب ....... پس تنها رکرود داری که هیچ وقت صفر نشده خودمم[/div][/quote]
چند تا از شهرام صفر شد![/div][/quote]
منم 0 نشدم
فقط یه بار نصف شدم
elcabo
farvahar12
mahdi521
farvahar12
چند تا از شهرام صفر شد!
پس حتما 40 تا شهر از هیوا صفر میشه ما باید بگیم صفر شده ؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]برزه[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]خب ....... پس تنها رکرود داری که هیچ وقت صفر نشده خودمم[/div][/quote]
منم 0 نشدم
فقط یه بار نصف شدم[/div][/quote]
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]خب ....... پس تنها رکرود داری که هیچ وقت صفر نشده خودمم[/div][/quote]
منم تاحالا صفر نشدم حتی فارمم نشدم بجز سرور 5 که بخاطر مسافرت رو اکانت نبودم[/div][/quote]
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]خب ....... پس تنها رکرود داری که هیچ وقت صفر نشده خودمم[/div][/quote]
چند تا از شهرام صفر شد![/div][/quote]
[/div][/quote]
پس حتما 40 تا شهر از هیوا صفر میشه ما باید بگیم صفر شده ؟:lol::lol:
کلا تو دو تا سرور بازی کردم ضعیف ترین اکانتم تو سرور 15 با جمعیت صفره.قویترین اکانتم هم تو سرور 16 با 5600 تا جمعیت-9 تاشهر اتحاد آذربایجان بهشت ایران( آذری نیستم ولی از ادغام شدن اتحاد ها کشیده شدم اونجا بچه های با معرفتی داره.غارت نزدیک به 50 میلیون در هفته.و اما نیرو=؟تا نیزه دار-؟تاشمشیر زن- ؟تا کماندار- ؟ تا شوالیه - ؟تا دژکوب- ؟ تا منجنیق
ehsan
کلا تو دو تا سرور بازی کردم ضعیف ترین اکانتم تو سرور 15 با جمعیت صفره.قویترین اکانتم هم تو سرور 16 با 5600 تا جمعیت-9 تاشهر اتحاد آذربایجان بهشت ایران( آذری نیستم ولی از ادغام شدن اتحاد ها کشیده شدم اونجا بچه های با معرفتی داره.غارت نزدیک به 50 میلیون در هفته.و اما نیرو=؟تا نیزه دار-؟تاشمشیر زن- ؟تا کماندار- ؟ تا شوالیه - ؟تا دژکوب- ؟ تا منجنیق:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.