میدونم این سورنا بالایی رو نمیگم که اون یکی رو میگم
s0rena
این sourena نه
عزیزان شما اکانت سورنا رو نمیشناسین
اکانت سورنا اکانتی بودتوی اتحاد من که تا آخر یک سرور دوشهر داشت ولی نیروهاش از کل اکانتهای سرور بیشتر بود
به عشق بچه های با مرام اس 7
خدایا خستم اگه دنیا زیبا بود با گریه شروع نمیشد
یاد اولای انجمن بخیر
حالا از کی می خوای این اتحاد بزرگو راه بندازین؟:idea::arrow:[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]موسوی[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]این سورنا با اون سورنا فرق فوکوله [/div][/quote]
s0rena
این sourena نه[/div][/quote]
اکانت سورنا اکانتی بودتوی اتحاد من که تا آخر یک سرور دوشهر داشت ولی نیروهاش از کل اکانتهای سرور بیشتر بود[/div][/quote]
:lol:
[/div][/quote]
s0rena
این sourena نه
اکانت سورنا اکانتی بودتوی اتحاد من که تا آخر یک سرور دوشهر داشت ولی نیروهاش از کل اکانتهای سرور بیشتر بود
انشالله فردا
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]korosh bozorg[/b][/div][div]حالا از کی می خوای این اتحاد بزرگو راه بندازین؟:idea::arrow:[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]موسوی[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]این سورنا با اون سورنا فرق فوکوله [/div][/quote]
s0rena
این sourena نه[/div][/quote]
اکانت سورنا اکانتی بودتوی اتحاد من که تا آخر یک سرور دوشهر داشت ولی نیروهاش از کل اکانتهای سرور بیشتر بود[/div][/quote]
:lol:
[/div][/quote]
[/div][/quote]
انشالله فردا
این پست به جواب خودش رسید و برای اینکه منحرف نشه بسته میشه
پستهای دیگه ای هم که در این زمینه و برای ادامه دادن این بحث خارج از مسیر اصلیش ثبت بشه قفل و با ثبت کنند پست طبق قوانین عصرپادشاهان برخورد خواهد شد.
موفق باشید
در ضمن پستهای آخر تاپیک حذف خواهند شد.
نکته خیلی مهم : تجربه نشون داده که بازیکنان و کاربران مختلف با روحیات و سنین ( که البته این بخش نمیتونه مستند باشه) متفاوت در انجمن و بازی عضویت دارند و بازی میکنند. این فضا باید فضایی باشه که افراد تعامل خوبی با هم داشته باشند و بزرگترها چه از نظر سنو سال و چه از نظر مهارت در بازی باعث رشد کوچکترها باشند که این موضوع داره خوب پیش میره. ولی متاسفانه در این پست شاهد مواردی بودیم که توهین به همه ی عصرپادشاهانی ها اعم از بازی و انجمن بود.
امیدوارم که دیگه شاهد همچین مواردی نباشیم.
اگه مشکلی دارید در خصوص این بخش برای من پیام خصوصی بزنید.
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
این پست به جواب خودش رسید و برای اینکه منحرف نشه بسته میشه
پستهای دیگه ای هم که در این زمینه و برای ادامه دادن این بحث خارج از مسیر اصلیش ثبت بشه قفل و با ثبت کنند پست طبق قوانین عصرپادشاهان برخورد خواهد شد.
موفق باشید
در ضمن پستهای آخر تاپیک حذف خواهند شد.
نکته خیلی مهم : تجربه نشون داده که بازیکنان و کاربران مختلف با روحیات و سنین ( که البته این بخش نمیتونه مستند باشه) متفاوت در انجمن و بازی عضویت دارند و بازی میکنند. این فضا باید فضایی باشه که افراد تعامل خوبی با هم داشته باشند و بزرگترها چه از نظر سنو سال و چه از نظر مهارت در بازی باعث رشد کوچکترها باشند که این موضوع داره خوب پیش میره. ولی متاسفانه در این پست شاهد مواردی بودیم که توهین به همه ی عصرپادشاهانی ها اعم از بازی و انجمن بود.
امیدوارم که دیگه شاهد همچین مواردی نباشیم.
اگه مشکلی دارید در خصوص این بخش برای من پیام خصوصی بزنید.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.