وقتی میاین توی اکانتتون اول کارهاتون رو انجام بدین.اگر اول سمت پیام ها برین دیگه از توی بخش پیام خارج نمیشین.
یک نکته ی خیلی کلیدی.............................این بازی اعتیاد آور هست اگر بچه خرخون هستین طرف این بازی نیاین.
god is good
وقتی میاین توی اکانتتون اول کارهاتون رو انجام بدین.اگر اول سمت پیام ها برین دیگه از توی بخش پیام خارج نمیشین.
یک نکته ی خیلی کلیدی.............................این بازی اعتیاد آور هست اگر بچه خرخون هستین طرف این بازی نیاین.
اگه قابلیت زمان بندی براتون فعال نباشه و مثلا بخواید چندساعت دیگه حمله غارت انجام بدید یه ترفندی سراغ دارم:
این ترفند برای فارم های خیلی نزدیک زیاد کاربرد نداره. مثلا شما آخر شب میرید یه غارت میزنید، ولی توی حمله 1دژکوب یا منجنیق هم میبرید که سرعت رو بیاره پایین، در این صورت ممکنه بیفته چند ساعت دیگه .
inera@att.net
اگه قابلیت زمان بندی براتون فعال نباشه و مثلا بخواید چندساعت دیگه حمله غارت انجام بدید یه ترفندی سراغ دارم:
این ترفند برای فارم های خیلی نزدیک زیاد کاربرد نداره. مثلا شما آخر شب میرید یه غارت میزنید، ولی توی حمله 1دژکوب یا منجنیق هم میبرید که سرعت رو بیاره پایین، در این صورت ممکنه بیفته چند ساعت دیگه .
ایول خوب بود
من ک همون ساغرم
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]اگه قابلیت زمان بندی براتون فعال نباشه و مثلا بخواید چندساعت دیگه حمله غارت انجام بدید یه ترفندی سراغ دارم:
این ترفند برای فارم های خیلی نزدیک زیاد کاربرد نداره. مثلا شما آخر شب میرید یه غارت میزنید، ولی توی حمله 1دژکوب یا منجنیق هم میبرید که سرعت رو بیاره پایین، در این صورت ممکنه بیفته چند ساعت دیگه . [/div][/quote]
ایول خوب بود
هیچ وقت و هیچ کجا با یه گنده دوست نشو حتی اگه خیلی گنده باشه چون آخرش میزنه دهنتو سروریس میکنه البته منظورم خیلی گنده ها هستا ...
اونایی که رنک 2 سرور 10 هستنو نورااااااااااااااااااااااااننننننننووووووو این جور چیزا اسمشون بود شیخ مهدی
مهدی جون هیچم اینجوری نیست الان من خودم رتبه 2 که هیچی با رتبه 1 سرور 16 ریفیقم
Admin
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]هیچ وقت و هیچ کجا با یه گنده دوست نشو حتی اگه خیلی گنده باشه چون آخرش میزنه دهنتو سروریس میکنه :):):):)البته منظورم خیلی گنده ها هستا ...
اونایی که رنک 2 سرور 10 هستنو نورااااااااااااااااااااااااننننننننووووووو این جور چیزا اسمشون بود :mrgreen:
[b]شیخ مهدی[/b][/div][/quote]
مهدی جون هیچم اینجوری نیست الان من خودم رتبه 2 که هیچی با رتبه 1 سرور 16 ریفیقم
با بقیلتون ریفیق شید و بعد گذشت بازی که اون هم قوی شد و جانشین هم شید پس از مدت کوتاهی یارو خست میشه و تو همه نیرو هاشو و بر میداری برای خودت
یا
با هاش رفیق شیدو بعد از مدتی از پشت بهش خ ن ج ر بزنید فقط باید منتظر پیامای فحشالود باشید
خیلی بی رحمو بی معرفتم نه
این مطلب در 1392/06/13 13:27:16 نوشته شده است و در 1392/06/13 13:29:03 ویرایش شده است .
Admin
با بقیلتون ریفیق شید و بعد گذشت بازی که اون هم قوی شد و جانشین هم شید پس از مدت کوتاهی یارو خست میشه و تو همه نیرو هاشو و بر میداری برای خودت
یا
با هاش رفیق شیدو بعد از مدتی از پشت بهش خ ن ج ر بزنید فقط باید منتظر پیامای فحشالود باشید:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
خیلی بی رحمو بی معرفتم نه
این برای خیلی غارتگرا جواب نمییده که وقتشو ندارن اما برای اونایی که برا مثال ده تا فارم دارن جواب میده اونم اینه که همیشه یه دونه محافظ برای فارمتون بفرستین تا بفهمین منبع داره یا نه که بهش حمله می زنین وقتتون تلف نشه چون اگه کسی بهش حمله کنه مثلا می نویسه 60درصد از مجموع توان غارت شده اونوقت شما می فهمین حمله کنین چیزی گیرتون نمیاد و همچنین می تونین بفهمین کی به فارمتون حمله میزنه
http://s1.picofile.com/file/7923947311/d.bmp
این برای خیلی غارتگرا جواب نمییده که وقتشو ندارن اما برای اونایی که برا مثال ده تا فارم دارن جواب میده اونم اینه که همیشه یه دونه محافظ برای فارمتون بفرستین تا بفهمین منبع داره یا نه که بهش حمله می زنین وقتتون تلف نشه چون اگه کسی بهش حمله کنه مثلا می نویسه 60درصد از مجموع توان غارت شده اونوقت شما می فهمین حمله کنین چیزی گیرتون نمیاد و همچنین می تونین بفهمین کی به فارمتون حمله میزنه
هیچ وقت و هیچ کجا با یه گنده دوست نشو حتی اگه خیلی گنده باشه چون آخرش میزنه دهنتو سروریس میکنه البته منظورم خیلی گنده ها هستا ...
اونایی که رنک 2 سرور 10 هستنو نورااااااااااااااااااااااااننننننننووووووو این جور چیزا اسمشون بود شیخ مهدی
اره داداش مال منو هم اینطوری کردن 400 بودم کردنم 200
عید کجا بریم
.
.
.
.
.
مدرسان شریف
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]هیچ وقت و هیچ کجا با یه گنده دوست نشو حتی اگه خیلی گنده باشه چون آخرش میزنه دهنتو سروریس میکنه :):):):)البته منظورم خیلی گنده ها هستا ...
اونایی که رنک 2 سرور 10 هستنو نورااااااااااااااااااااااااننننننننووووووو این جور چیزا اسمشون بود :mrgreen:
اره داداش مال منو هم اینطوری کردن 400 بودم کردنم 200 :!::!::!:
کاربرد فیک:
1-از فیک برای ترسوندن شخص مقابل استفده میشود.
2-اگر با تعداد سرباز های حدود 1000 باشد برای بدست آوردن آمار حریف نیز استفاده میشود
3-در موقع فارم کردن شخص مقابل می توان با تمام شهر ها به تمام شهر ها به صورت فیک حمله کرد و در این حالت حمله ی اصلی بین این حمله ها استتار پیدا می کند
داداش روش هزار تا نیرو به صورت غارت دیگه جواب نمیده اگه بیشتر از 90 درصدد از سربازات بمیرن امار نیروی طرف رو در نمیاره
[quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div]کاربرد فیک:
1-از فیک برای ترسوندن شخص مقابل استفده میشود.
2-اگر با تعداد سرباز های حدود 1000 باشد برای بدست آوردن آمار حریف نیز استفاده میشود
3-در موقع فارم کردن شخص مقابل می توان با تمام شهر ها به تمام شهر ها به صورت فیک حمله کرد و در این حالت حمله ی اصلی بین این حمله ها استتار پیدا می کند[/div][/quote]
داداش روش هزار تا نیرو به صورت غارت دیگه جواب نمیده اگه بیشتر از 90 درصدد از سربازات بمیرن امار نیروی طرف رو در نمیاره
همه بد نیستن مثلا تو سرور11
من 2 تا دوست ص اولی داشتم همشونم با معرفت بودن خیلی کمکم کردن اصل بازی یادم دادم ازم حمایت کردن
همه بد نیستن مثلا تو سرور11
من 2 تا دوست ص اولی داشتم همشونم با معرفت بودن خیلی کمکم کردن اصل بازی یادم دادم ازم حمایت کردن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.