با سلام
من یه پیشنهاد دارم به نظرتون خوبه؟
توی قابلیت های ویژه یه دونه خرید منابع هم اضافه بشه مثلا ظرفیت انبار طرف 20000هست ولبی منابع نداره میره تو قابلیت های ویژه خرید منابع رو میزنه انبارش پر بشه مثلا اگه یارو انبار نداشت 2 سکه انبارش جای کمی دات 5 سکه خیلی بزرگ بود 10 سکه اگه این قابلیت رو درست کنن خیلی پیشرفت می کنیم و نیازی به پر شدن مناب به صورت ساعتی نداشته باشیم خوبه نه؟
با سلام
توی قابلیت های ویژه یه دونه خرید منابع هم اضافه بشه مثلا ظرفیت انبار طرف 20000هست ولبی منابع نداره میره تو قابلیت های ویژه خرید منابع رو میزنه انبارش پر بشه مثلا اگه یارو انبار نداشت 2 سکه انبارش جای کمی دات 5 سکه خیلی بزرگ بود 10 سکه اگه این قابلیت رو درست کنن خیلی پیشرفت می کنیم و نیازی به پر شدن مناب به صورت ساعتی نداشته باشیم :?::?::?::?:خوبه نه؟;);););)
با سلام
توی قابلیت های ویژه یه دونه خرید منابع هم اضافه بشه مثلا ظرفیت انبار طرف 20000هست ولبی منابع نداره میره تو قابلیت های ویژه خرید منابع رو میزنه انبارش پر بشه مثلا اگه یارو انبار نداشت 2 سکه انبارش جای کمی دات 5 سکه خیلی بزرگ بود 10 سکه اگه این قابلیت رو درست کنن خیلی پیشرفت می کنیم و نیازی به پر شدن مناب به صورت ساعتی نداشته باشیم خوبه نه؟
اخرید منابع هست همینطوریش هم کافیه
نیاز به پر شدن ساعتی نداشته باشی یعنی کلا بی نیاز به ساختمون های منابع بشی؟
اینطوری که نمیشه
میدونی چقدر فاصله میفته بین کسایی که سکه میزنن و سکه نمیزنن
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mohammadjavad sh[/b][/div][div]با سلام
توی قابلیت های ویژه یه دونه خرید منابع هم اضافه بشه مثلا ظرفیت انبار طرف 20000هست ولبی منابع نداره میره تو قابلیت های ویژه خرید منابع رو میزنه انبارش پر بشه مثلا اگه یارو انبار نداشت 2 سکه انبارش جای کمی دات 5 سکه خیلی بزرگ بود 10 سکه اگه این قابلیت رو درست کنن خیلی پیشرفت می کنیم و نیازی به پر شدن مناب به صورت ساعتی نداشته باشیم :?::?::?::?:خوبه نه؟;);););)[/div][/quote]
اخرید منابع هست همینطوریش هم کافیه
نیاز به پر شدن ساعتی نداشته باشی یعنی کلا بی نیاز به ساختمون های منابع بشی؟ :shock:
اینطوری که نمیشه
میدونی چقدر فاصله میفته بین کسایی که سکه میزنن و سکه نمیزنن :shock:
با سلام
داداش من مخالفم چون اینجوری اختلافغ بین کوچیکا و بزرگا چندین برابر میشه مثلا یک میره از اول سرور فقط انبار میزنه تا 30 میرسونه بعد انبارو 2 برابر می کنه بعد راحت میشه با اون منابع شهرو فول کرد
http://s1.picofile.com/file/7923947311/d.bmp
توی قابلیت های ویژه یه دونه خرید منابع هم اضافه بشه مثلا ظرفیت انبار طرف 20000هست ولبی منابع نداره میره تو قابلیت های ویژه خرید منابع رو میزنه انبارش پر بشه مثلا اگه یارو انبار نداشت 2 سکه انبارش جای کمی دات 5 سکه خیلی بزرگ بود 10 سکه اگه این قابلیت رو درست کنن خیلی پیشرفت می کنیم و نیازی به پر شدن مناب به صورت ساعتی نداشته باشیم :?::?::?::?:خوبه نه؟;);););)[/div][/quote]
داداش من مخالفم چون اینجوری اختلافغ بین کوچیکا و بزرگا چندین برابر میشه مثلا یک میره از اول سرور فقط انبار میزنه تا 30 میرسونه بعد انبارو 2 برابر می کنه بعد راحت میشه با اون منابع شهرو فول کرد
با سلام
داداش جایگزینش تو بازی هست اسمشم غارت هست
fяїέηđs
داداش جایگزینش تو بازی هست اسمشم غارت هست:mrgreen:
شاید م داشته باشه ولی چون سن پایینی داره نمیتونه حساب و کارت بانکی داشته باشه
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mohammadjavad sh[/b][/div][div]یعنی اون فرد یه 3هزار تومن نداره سکه بخره ؟؟؟؟[/div][/quote]
:|شاید نداشته باشه
شاید م داشته باشه ولی چون سن پایینی داره نمیتونه حساب و کارت بانکی داشته باشه
من یه ساز می زنم تو هم یه ساز مخالف ها دادشم الان 12 سالشه 10 بار ازین سکه ها خریده چطوری نمی تونه ببین قلقش این طوره می ری پیش بابا بعد این جوری???بابا باباهمه سکه دارن من ندارم بابا بهم یه خورده پول بده برم سکه بخرم بابامن سکه ندارم
حالا به قول دودکش که یادتونه به ثلث قاطعه می تونم بگم باباهه پولو میده
من یه ساز می زنم تو هم یه ساز مخالف ها دادشم الان 12 سالشه 10 بار ازین سکه ها خریده چطوری نمی تونه ببین قلقش این طوره می ری پیش بابا بعد این جوری:?:?:?:?:?:?بابا بابا:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:همه سکه دارن من ندارم :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(بابا بهم یه خورده پول بده برم سکه بخرم بابا:cry::cry::cry::cry::cry::cry::oops::oops::oops::oops::oops::oops:من سکه ندارم
حالا به قول دودکش که یادتونه به ثلث قاطعه می تونم بگم باباهه پولو میده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.