mahdi521مدیرانجمنبا اینکه مطمئن هستم که بالای 90% کاربرای انجمن نگاهی به قوانین انجمن ننداختن ولی باز هم یه نکته رو لازم میدونم که بهش اشاره کنم:
17. کاربران این انجمن به دلیل عدم مشاهده پیشینه سایر کاربران (مانند تخلفات، تذکرات و ...) صلاحیت نظردهی در خصوص جریمه دیگر کاربران را نخواهند داشت. لذا خواهشمند است از پرداختن به مسائل حاشیه ای فروم و دخالت در نحوه مدیریت جدا خودداری فرمائید.
تبصره 1 : مدیران این انجمن دسترسی های لازم برای ویرایش و پاک کردن تاپیک ها و پست ها همچنین محدود کردن کاربران خاطی را دارند و برای فعالیت های مدیریتی ملزم به جواب دهی به کاربران نیستد. گرچه ما به جهت نزدیکتر شدن رابطه صمیمی و متقابل بین مدیریت با کاربران، تا جای امکان جوابگوی شما خواهیم بود، اما این امر الزامی نبوده و در صورت اعتراض به عدم جواب دهی در خصوص نحوه مدیریت، حقی متوجه کاربران نخواهد بود.
قبلا هم خیلی در این مورد صحبت کردیم که دلایل یه سری سختگیریها چیه !!! ولی باز هم یه عده از دوستان که اگه این مطلب رو میخونن کاملا متوجه میشن با کدوماشون هستم، تلاش دارند که با مطرح کردن یه سری صحببتها کفه ترازوی خودشونو سنگین تر کنن. همونایی که کلی پیام خصوصی دادن و گفتن ما قدرت داریم هر کاری بکنیم توی انجمن و میتونیم انجمنتونو بفرستیم روی هوا و از این ادعاها ...
علت جبهه گرفتنشون رو نمیدونم هنوز ... ولی میخوام بگم که اگه ناراحتیتون از انجمن به دلیل مسدود شدن اکانتهایی هست که بر خلاف قوانین انجمن مطلب میزاشتن، از مسائل سیاسی گرفته تا توهین به اقوام مختلف ایرانی و ... باید بگم این روال تغییری نخواهد کرد. چراکه همه دارای احترام هستند و ما به این اصل پایبندیم.
از اینکه نظراتتونو اعلام میکنید خوشحالم-
بماند بعضیهاش برا اینه که اعلام بشه ما از کسی ترسی نداریم در حالیکه با اکانتهای دیگه هم سر میزنید به انجمن
کار خوب نیازمند یه رابطه دو طرفست بین کاربر و مدیر ... ما تمام تلاشمون برای بهتر شدن عصرپادشاهان و قابلیتهاشه که در این زمینه هم اگه بخوام صحبت کنم - قابلیتهای جدید و کارهایی که داره انجام میشه - خودش یه داستان هزار صفحه ای میشه.
دوستان حتما سابقه شرکت در انجمنها رو دارند و میدونن که مدیران انجمن مثل کاربرا مطلب نمیزارن و فقط کار نظارت رو دارند و محتوای انجمن بر میگرده به کاربرانش. چونکه فقط اونها هستند که با گذاشتن مطالب خوب و مفید میتونن محتوای انجمن رو تقویت کنند.
پس اگه مشکلتون سر نبودن مطلب خوبه باید مشکل رو از طرف دیگه بررسی کرد ...
خوش باشید همه تون
حرف شما درست منم قبولش دارم ...
ولی دیگه یه اکانت من که به دلیل اسپم 5 ماهه مسدوده و وقتی من به مدیر 2 خصوصی میگم که لطفا بازش کنید میگه باید برم از پلیس بازی اجازه بگیرم!!!!
خب حالا اسپم دادن من تو انجمن چه ربطی به پلیس بازی داره ؟؟
خب فردا مدیر 2 میاد میگه موفق نشدم اکانتتونو باز کنم
و کلا گفتن که کلا فکر باز شدن اکانتتونو از تو سرتون بیرون کنید که نتیجه ای نداره و نخواهد داشت !!
اونوقت یه سری از دوستان که میانو 100 برابر تخلف منو انجام میدن میبینیم که اکانتشونه باز شده و راست راست تو انجمنن ...
من چه گناهی کردم که باید تاوانشو تا ابد بدم ؟
شما میدونی که عصرپادشاهان دارای اکانت مرکزی هست که همه کار از اونجا مدیریت میشه ( برای خود بازیکن ها) از نظر سرورهای فعال، تغییر و تحولات، انتقالات و ...
پلیس بازی به همه جا اشراف داره - چه اکانت مسدود شده شما، چه پروفایلهایی که برای اتحادهای بازی میزارید و ...
عزیزم اگه قرار باشه که نظارت نکنیم، سنگ رو سنگ دوووم نمیاره
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.