tigertron تشکر شده: 227 تعداد نوشته: 3 تعداد پاسخ: 201 سابقه بازی در 1 سرور
این dash1 رو بگیرم خفش میکنم.
مثل اینکه از دکمه تشکر خیلی خوشش میاد
یا علی مدد از تو
این dash1 رو بگیرم خفش میکنم.
مثل اینکه از دکمه تشکر خیلی خوشش میاد
افرادی که از این نوشته تشکر کرده اند
dash1
hossein shabani تشکر شده: 6,114 تعداد نوشته: 48 تعداد پاسخ: 3,156 سابقه بازی در 40 سرور
کی منو بن کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hiiiiis jangjo khabide
کی منو بن کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hossein shahmoradi ، masoodarbab
bingo55521 تشکر شده: 16,451 تعداد نوشته: 19 تعداد پاسخ: 6,770 سابقه بازی در 35 سرور
حتما چون کسی نتونه به * کسی فحش بده .البته از بچه های این انجمن به دوره.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
حتما چون کسی نتونه به خواهر کسی فحش بده .البته از بچه های این انجمن به دوره.:lol::lol::lol::lol::lol:
dash1
hossein shabani تشکر شده: 6,114 تعداد نوشته: 48 تعداد پاسخ: 3,156 سابقه بازی در 40 سرور
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]حتما چون کسی نتونه به خواهر کسی فحش بده .البته از بچه های این انجمن به دوره.:lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
کلماتی مانند * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * رو نمیشه تایپ کرد:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
bingo55521 ، dash1 ، ahmadandmahdi ، hossein shahmoradi ، masoodarbab
bingo55521 تشکر شده: 16,451 تعداد نوشته: 19 تعداد پاسخ: 6,770 سابقه بازی در 35 سرور
دقت کردید زدیم تاپیکو منفجر کردیم؟تاپیک عکس بود مثلا.اگه کسی عکس داره بزاره.لطفا
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
دقت کردید زدیم تاپیکو منفجر کردیم؟تاپیک عکس بود مثلا.اگه کسی عکس داره بزاره.لطفا:mrgreen::mrgreen:
dash1
tigertron تشکر شده: 227 تعداد نوشته: 3 تعداد پاسخ: 201 سابقه بازی در 1 سرور
تقصیر منه ببخشید.
یا علی مدد از تو
تقصیر منه ببخشید.:mrgreen::cry:
bingo55521 ، dash1
[quote][div][b]fever361[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]حتما چون کسی نتونه به خواهر کسی فحش بده .البته از بچه های این انجمن به دوره.:lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
کلماتی مانند * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * رو نمیشه تایپ کرد:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
ممنون ... همه رو فهمیدم ... :lol::shock:8-)[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol:
کوروش00 تشکر شده: 3,210 تعداد نوشته: 1 تعداد پاسخ: 2,372 سابقه بازی در 36 سرور
hossein shabani
اتحادت رفته رتبه 3
llloolll
وخته رفتنه
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]fever361[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]حتما چون کسی نتونه به خواهر کسی فحش بده .البته از بچه های این انجمن به دوره.:lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
کلماتی مانند * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * رو نمیشه تایپ کرد:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
اتحادت رفته رتبه 3
llloolll
کوروش00
hossein shabani
اتحادت رفته رتبه 3
llloolll
LOL؟!!!!!!!!!
حرفی ندارم
سوء تفاهم نشه
نمیخوام توهین کنم ولی بعضی ها عقلشون به چشمشونه
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]fever361[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]حتما چون کسی نتونه به خواهر کسی فحش بده .البته از بچه های این انجمن به دوره.:lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
اتحادت رفته رتبه 3
llloolll[/div][/quote]
LOL؟!!!!!!!!!
حرفی ندارم
سوء تفاهم نشه
نمیخوام توهین کنم ولی بعضی ها عقلشون به چشمشونه
کوروش00 تشکر شده: 3,210 تعداد نوشته: 1 تعداد پاسخ: 2,372 سابقه بازی در 36 سرور
:x:x:x:x:x:x چیزی نمیگم چون اینجا انجمنه.