مخفیگاه تو سطح 20 5000 تا از هر منبع رو میبره تو مخفیگاه.تو قسمت میخفیگاه نوشته سطح چنده و چقدر رو مخفی میکنه از مهاجم
نیرو هم اوایل سرور به نظر من 10 برابر جمعیت باشه خوبه.البته برای کسایی که رشد جمعیت عادی دارن و عقب نیست.اگه عقب هستی و جمعیتت کمه یکم سخت میشه چون هم نیروتو باید زیاد کنی و هم جمعیت.سخت میشه. واسه دفاع بهترین نیرو کمانداره .ولی اگه منابعت نمیرسه.نیزه دار بساز.
کسی حمله کنه مقدار منابعی که تو مخفیگاهه رو نمیتونه ببره.
ببخشید اینقدر سوال میپرسم ولی یه سوال دیگه.
من تو اکادمی نیزه دار رو تحقیق کردم الان17تا دارم.
بعد سربازخونه سطح4دارم
برای اینکه مثلا تعداد نیزه دار زیاد بشه باید برم تو سرباز خونه گزینه اموزش تو اون کادر بزنم 100مخصوص نیزه دار بعد میسازه؟اگه نه پس چطوریه؟اگه اره الان من بزنم 100 اون 17 تا که دار مرو جز 100حساب میکنه یا نه؟
تعداد منبع برای هر نیزه دار چقدره؟
دوست عزیز ... راهنمای بازی یه مرجع تقریبا کامله ...
ولی اگه باز سوالی داشتی بچه های گل انجمن پاسخگو هستند ...
ممنون یعنی خب وقتی میزنم تو اون کادر سرباز رو میسازه؟این رو واضح نگفتید
بله میسازه
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]hossein516[/b][/div][div][quote][div][b]fever361[/b][/div][div][quote][div][b]hossein516[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]مخفیگاه تو سطح 20 5000 تا از هر منبع رو میبره تو مخفیگاه.تو قسمت میخفیگاه نوشته سطح چنده و چقدر رو مخفی میکنه از مهاجم
نیرو هم اوایل سرور به نظر من 10 برابر جمعیت باشه خوبه.البته برای کسایی که رشد جمعیت عادی دارن و عقب نیست.اگه عقب هستی و جمعیتت کمه یکم سخت میشه چون هم نیروتو باید زیاد کنی و هم جمعیت.سخت میشه. واسه دفاع بهترین نیرو کمانداره .ولی اگه منابعت نمیرسه.نیزه دار بساز.
کسی حمله کنه مقدار منابعی که تو مخفیگاهه رو نمیتونه ببره.[/div][/quote]
ببخشید اینقدر سوال میپرسم ولی یه سوال دیگه.
من تو اکادمی نیزه دار رو تحقیق کردم الان17تا دارم.
بعد سربازخونه سطح4دارم
برای اینکه مثلا تعداد نیزه دار زیاد بشه باید برم تو سرباز خونه گزینه اموزش تو اون کادر بزنم 100مخصوص نیزه دار بعد میسازه؟اگه نه پس چطوریه؟اگه اره الان من بزنم 100 اون 17 تا که دار مرو جز 100حساب میکنه یا نه؟
تعداد منبع برای هر نیزه دار چقدره؟[/div][/quote]
دوست عزیز ... راهنمای بازی یه مرجع تقریبا کامله ... ;)
ولی اگه باز سوالی داشتی بچه های گل انجمن پاسخگو هستند ... 8-)[/div][/quote]
ممنون یعنی خب وقتی میزنم تو اون کادر سرباز رو میسازه؟این رو واضح نگفتید [/div][/quote]
بله میسازه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.