والا ما خودمون 60 تومن خرج کردیم همش 10 سکه گیرمون اومده ...
همر شهر اولمون میشه باهاش کلید طلا هم زد ولی شانس نداریم که ....
من کلید نقره زدم اما طرفای 4 میل حمله خوردیم رفت
نه بابا کلید زدی؟؟؟واقعا زدی؟؟
من که سرور آخرمه ولی اگه یه سرور سوپر دیگه بیاد هستم شهرامو میزنم 1 کیلو متری خودم ...
آره زدم بعدش تصمیم گرفتم از این غلطا نکنم مثل ریسک میمونه هی باید منتظر حمله یکی باشی
fяїέηđs
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]ای خرشانسا خوش بحالتون:cry:[/div][/quote]
همر شهر اولمون میشه باهاش کلید طلا هم زد ولی شانس نداریم که ....[/div][/quote]
من کلید نقره زدم اما طرفای 4 میل حمله خوردیم رفت:lol:[/div][/quote]
من که سرور آخرمه ولی اگه یه سرور سوپر دیگه بیاد هستم شهرامو میزنم 1 کیلو متری خودم ...:mrgreen:[/div][/quote]
آره زدم بعدش تصمیم گرفتم از این غلطا نکنم مثل ریسک میمونه هی باید منتظر حمله یکی باشی:lol:
همر شهر اولمون میشه باهاش کلید طلا هم زد ولی شانس نداریم که ....
من کلید نقره زدم اما طرفای 4 میل حمله خوردیم رفت
من که سرور آخرمه ولی اگه یه سرور سوپر دیگه بیاد هستم شهرامو میزنم 1 کیلو متری خودم ...
آره زدم بعدش تصمیم گرفتم از این غلطا نکنم مثل ریسک میمونه هی باید منتظر حمله یکی باشی
نه اون طوری هم که نیست اگه رفیقات شهراتو پر دف کنن دیگه کسی نمی تونه کاری بکنه ...
الان من 2 تا از رفیقام که بخوان دف بدن + نیروی خودم بالای 2 میل میشه
حالا دف اتحاد جدا ...
دف بقیه رفیقامم جدا ...
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]ای خرشانسا خوش بحالتون:cry:[/div][/quote]
همر شهر اولمون میشه باهاش کلید طلا هم زد ولی شانس نداریم که ....[/div][/quote]
من کلید نقره زدم اما طرفای 4 میل حمله خوردیم رفت:lol:[/div][/quote]
من که سرور آخرمه ولی اگه یه سرور سوپر دیگه بیاد هستم شهرامو میزنم 1 کیلو متری خودم ...:mrgreen:[/div][/quote]
آره زدم بعدش تصمیم گرفتم از این غلطا نکنم مثل ریسک میمونه هی باید منتظر حمله یکی باشی:lol:[/div][/quote]
نه اون طوری هم که نیست اگه رفیقات شهراتو پر دف کنن دیگه کسی نمی تونه کاری بکنه ...
الان من 2 تا از رفیقام که بخوان دف بدن + نیروی خودم بالای 2 میل میشه
حالا دف اتحاد جدا ...
دف بقیه رفیقامم جدا ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.