بعضی وقتا ادم باید اسم خودشو توی انجمن سرچ کنه و ببینه که چند تا اسپم داده؟...چند تا پست مفید داده؟...چند نفر پست دادن و ازت تعریف کردن؟...چند نفر پشت سرت حرف زدن و تو پستاشونو نخوندی که جوابشونو بدی؟...چند نفر گفتن امیر شوالیه است و بهم گفتن اسپمر...انگل...یا باید یه فکری به حال این امیر و ... بکنیم ... نمی خوام درمورد خودم صحبت کنم میخوام در مورد شما صحبت کنم ... بهتون بگم که برین به خودتون فکر کنین که چی کار کردین که برای اینکه انجمن بشه یه انجمن معمولی جایزه بذارن...متاسفم...برای خودم و برای رفیقایی که باعث شدن اسم ایرانی همه جا بد بشه...رفتن تو پیج اون بسکتبالیسته کیه؟که به بازیکن ما اهانت کرده بود...تو پیجشو پر از فحش کردین...میدونم که تو این انجمنم کم نبودن که رفتن اونجا...یادت نره سرچ رو بکن که بفهمی کی هستی؟...خجالت بکشین
منم خجالت کشیدم که این تاپیکو زدم ...اگه قبول داری فقط فکر کن...نه لایکم نمی خوام ...لایک ندیده نیستیم...مجبورتم نمیکنم پست بدی...فقط دارم میگم بیاین این انجمنو از اول درستش کنیم...حیفه به خدا ... بازی ای به این زیبایی ... انجمنی پر از ... داشته باشه...این جای خالی رو با هر چی میشه پر کرد...اسپم...حرف نامربوط...
مرسی که تا اینجا خوندید
منم خجالت کشیدم که این تاپیکو زدم ...اگه قبول داری فقط فکر کن...نه لایکم نمی خوام ...لایک ندیده نیستیم...مجبورتم نمیکنم پست بدی...فقط دارم میگم بیاین این انجمنو از اول درستش کنیم...حیفه به خدا ... بازی ای به این زیبایی ... انجمنی پر از ... داشته باشه...این جای خالی رو با هر چی میشه پر کرد...اسپم...حرف نامربوط...
مرسی که تا اینجا خوندید
دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدم
پیام من به عصر پادشاهان
دوستان چت روم کینگز فردا پس از ساعت 12
پیام من به عصر پادشاهان
دوستان چت روم کینگز فردا پس از ساعت 12