اول اینو می نویسه:بازی های شکارپرندگان و جنگل اسرارآمیز با تکنولوژی سه بعدی تولید شده اند و از این جهت شما باید روی * خود رابط کاربری مورد نیاز برای اجرای این ازی ها را دانلود و نصب نمایید. این رابط کاربری سبک و کم حجم است و به سادگی روی * شما نصب می شود و از این پس شما می توانید در اینترنت لذت بازی های سه بعدی را تجربه نمایید
خب مث من نرم افزارو دانلود و نصب وبازی نکن چون فعلا بی مصرفه
نصب کردم ولی بازش نکرد
فک کنم از اینجا به بعدش با پشتیبانیه
نه بابا چه ربطی به پشتیبانی داره نمیدونی الکی راهنمایی غلت نکن
ببخشید دیگه ما که مثل تو خبره نیستیم
[quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]d_o-o_m[/b][/div][div][quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]امیر 100[/b][/div][div][quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]امیر 100[/b][/div][div][quote][div][b]d_o-o_m[/b][/div][div]چی مینویسه ؟[/div][/quote]
اول اینو می نویسه:بازی های شکارپرندگان و جنگل اسرارآمیز با تکنولوژی سه بعدی تولید شده اند و از این جهت شما باید روی سیستم خود رابط کاربری مورد نیاز برای اجرای این ازی ها را دانلود و نصب نمایید. این رابط کاربری سبک و کم حجم است و به سادگی روی سیستم شما نصب می شود و از این پس شما می توانید در اینترنت لذت بازی های سه بعدی را تجربه نمایید[/div][/quote]
خب مث من نرم افزارو دانلود و نصب وبازی نکن چون فعلا بی مصرفه :D[/div][/quote]
نصب کردم ولی بازش نکرد[/div][/quote]
فک کنم از اینجا به بعدش با پشتیبانیه[/div][/quote]
نه بابا چه ربطی به پشتیبانی داره نمیدونی الکی راهنمایی غلت نکن:x:evil::x:evil::x:evil:[/div][/quote]
ببخشید دیگه ما که مثل تو خبره نیستیم :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::D
[quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]d_o-o_m[/b][/div][div]باید برنامشو که پایین نوشته ها هست دانلود کنی[/div][/quote]
پروفسور دانلود و نصب کرده باز نمیشه :lol: :lol: :lol: :lol:[/div][/quote]
راست می گه دانلود کردم نصب هم کردم
وقتی که دانلود نمیکنی اونو میگه پس یا دانلود نکرده و یا نصفه دانلود کرده
[quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]d_o-o_m[/b][/div][div]باید برنامشو که پایین نوشته ها هست دانلود کنی[/div][/quote]
پروفسور دانلود و نصب کرده باز نمیشه :lol: :lol: :lol: :lol:[/div][/quote]
وقتی که دانلود نمیکنی اونو میگه پس یا دانلود نکرده و یا نصفه دانلود کرده
[quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]d_o-o_m[/b][/div][div]اصلاً برای چی میخوای بازی کنی ؟!!!!!!![/div][/quote]
اینو که من اول بهش گفته بودم :lol: :lol: :lol: :lol:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
اصلاً به حیچ دردی نمیخوره خیلی هم مسقرست
اول اینو می نویسه:بازی های شکارپرندگان و جنگل اسرارآمیز با تکنولوژی سه بعدی تولید شده اند و از این جهت شما باید روی * خود رابط کاربری مورد نیاز برای اجرای این ازی ها را دانلود و نصب نمایید. این رابط کاربری سبک و کم حجم است و به سادگی روی * شما نصب می شود و از این پس شما می توانید در اینترنت لذت بازی های سه بعدی را تجربه نمایید
الان این انگلیسی بود؟
دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
[quote][div][b]امیر 100[/b][/div][div][quote][div][b]d_o-o_m[/b][/div][div]چی مینویسه ؟[/div][/quote]
اول اینو می نویسه:بازی های شکارپرندگان و جنگل اسرارآمیز با تکنولوژی سه بعدی تولید شده اند و از این جهت شما باید روی سیستم خود رابط کاربری مورد نیاز برای اجرای این ازی ها را دانلود و نصب نمایید. این رابط کاربری سبک و کم حجم است و به سادگی روی سیستم شما نصب می شود و از این پس شما می توانید در اینترنت لذت بازی های سه بعدی را تجربه نمایید[/div][/quote]
الان این انگلیسی بود؟
الان این انگلیسی بود؟
ترجمه کرده گفته
درود بر هیتلر
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div][quote][div][b]امیر 100[/b][/div][div][quote][div][b]d_o-o_m[/b][/div][div]چی مینویسه ؟[/div][/quote]
الان این انگلیسی بود؟[/div][/quote]
ترجمه کرده گفته
الان این انگلیسی بود؟
نداداش بعد این میاد
از اینکه امروز مورد توجه هستی خوشحال نباش،
تیتر اول روزنامه امروز ، کاغذ باطله فرداست …
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div][quote][div][b]امیر 100[/b][/div][div][quote][div][b]d_o-o_m[/b][/div][div]چی مینویسه ؟[/div][/quote]
نداداش بعد این میاد
الان این انگلیسی بود؟
نداداش بعد این میاد
faild to updaet unity web playerاینو می نویسه
از اینکه امروز مورد توجه هستی خوشحال نباش،
تیتر اول روزنامه امروز ، کاغذ باطله فرداست …
[quote][div][b]امیر 100[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div][quote][div][b]امیر 100[/b][/div][div][quote][div][b]d_o-o_m[/b][/div][div]چی مینویسه ؟[/div][/quote]
نداداش بعد این میاد[/div][/quote]
faild to updaet unity web playerاینو می نویسه:?:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.