خب دونفری که نمیشه بهتره اسم تاپیکتو تغییر بدی به مدیرم بگی بیاد بخونه به مسئولین پیشنهاد بده البته بهتره به پشتیبانی هم بگیم
باشه
یه چیزی
انقدر زیاد تو تایپکت پست نده چتروم میشه وا
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]d_o-o_m[/b][/div][div][quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div]خب دونفری که نمیشه بهتره اسم تاپیکتو تغییر بدی به مدیرم بگی بیاد بخونه به مسئولین پیشنهاد بده البته بهتره به پشتیبانی هم بگیم[/div][/quote]
باشه[/div][/quote]
یه چیزی :ugeek::ugeek::ugeek::ugeek::ugeek:
انقدر زیاد تو تایپکت پست نده چتروم میشه وا :ugeek::ugeek::ugeek::ugeek:
خب دونفری که نمیشه بهتره اسم تاپیکتو تغییر بدی به مدیرم بگی بیاد بخونه به مسئولین پیشنهاد بده البته بهتره به پشتیبانی هم بگیم
باشه
یه چیزی
انقدر زیاد تو تایپکت پست نده چتروم میشه وا
چرا بجای نظرت اسپم میدی
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]d_o-o_m[/b][/div][div][quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div]خب دونفری که نمیشه بهتره اسم تاپیکتو تغییر بدی به مدیرم بگی بیاد بخونه به مسئولین پیشنهاد بده البته بهتره به پشتیبانی هم بگیم[/div][/quote]
باشه[/div][/quote]
یه چیزی :ugeek::ugeek::ugeek::ugeek::ugeek:
انقدر زیاد تو تایپکت پست نده چتروم میشه وا :ugeek::ugeek::ugeek::ugeek:[/div][/quote]
چرا بجای نظرت اسپم میدی
[quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]sharv 5[/b][/div][div][quote][div][b]d_o-o_m[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]امیر2020[/b][/div][div]هرکی ماله منو میخره به امیر2020
درانجمن پیام بده[/div][/quote]
عدم بزن [/div][/quote]
توهم بزن :lol:[/div][/quote]
توهم بزنم ... ؟[/div][/quote]
نه میگه تو هم عدم نمایش بزن!:)[/div][/quote]
میدونم خواستم جو رو عوض کنم ... :D
[quote][div][b]sharv 5[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]sharv 5[/b][/div][div][quote][div][b]d_o-o_m[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]امیر2020[/b][/div][div]هرکی ماله منو میخره به امیر2020
درانجمن پیام بده[/div][/quote]
عدم بزن [/div][/quote]
توهم بزن :lol:[/div][/quote]
توهم بزنم ... ؟[/div][/quote]
نه میگه تو هم عدم نمایش بزن!:)[/div][/quote]
میدونم خواستم جو رو عوض کنم ... :D[/div][/quote]
جو چی هست ؟؟؟؟؟:?::oops::!::roll::|:shock::?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
جو رو عوض کردم بد :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.