دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/06/09 22:55:24
تابستونای شلوغ.. دوستای خوب... انجمن فعال... ولی اون روزا دیگه برنمیگرده |
|
1392/06/09 22:56:11
عزیز شما که میگی اسپم نده خودت که بیشتر اسپم میدی رضا نقل قول نکن
|
|
1392/06/09 23:09:34
ما اینیم دیگه
تابستونای شلوغ.. دوستای خوب... انجمن فعال... ولی اون روزا دیگه برنمیگرده |
|
1392/06/10 07:52:11
[quote]
mahdi521 [quote] [/quote]آریوبرزن پارسی I work history.: Twisted: You Khay most of the sites I work on the book with my true name. That's why I like this book. It is rare, and I've found it after 2 years. As an archaeologist I know the Achaemenian history. [I] On the Achaemenid Empire [/ i] Mt Albert By Ike Avmstd [/quote]برو بابا آدم آخه میره از این کتابا میخونه ؟؟ برا یه پسر افت داره این کارا یک سئوال چجوری به انگلیسی معنی شد؟؟؟؟؟ کاراکتر باقیمانده: 120
this is it |
|
1392/06/10 08:57:41
[quote]
jojo st [quote] [/quote]mahdi521 [quote] [/quote]آریوبرزن پارسی I work history.: Twisted: You Khay most of the sites I work on the book with my true name. That's why I like this book. It is rare, and I've found it after 2 years. As an archaeologist I know the Achaemenian history. [I] On the Achaemenid Empire [/ i] Mt Albert By Ike Avmstd [/quote]برو بابا آدم آخه میره از این کتابا میخونه ؟؟ برا یه پسر افت داره این کارا یک سئوال چجوری به انگلیسی معنی شد؟؟؟؟؟ از کاربردای مرورگر منه ... و یکم تجربه ی من ... رضا نقل قول نکن
|
|
1392/06/10 09:47:00
من فقط بعضی وقتا حس کتاب خوندن میگیرم اونم فقط در صورتی که از اون کتاب خوشم بیاد.
کتاب الکترونیکی "هیچ کسان" (رمان ترسناک-خیلی باحال بود) پسران بد inera@att.net |
|
1392/06/10 10:02:18
سه گانه ی بارتیمیوس
1.طلسم سمر قند کجایی جن هزار ساله ناتانیل,پسریازده ساله,شاگرد یک جادوگر است.روزی لاویس,جادوگر بی رحم او را در برابر دیگران تحقیر می کند.ناتانیل سخت ترین ورد ها را یاد می گیرد و برای انتقام,بارتیمیوس-جن هزار ساله-را احضار می کند.اما زمانی که جن را می فرستد تا بزرگ ترین گنجینه ی لاویس را بدزدد,در طوفانی از جاسوسی ,قتل و شورش گرفتار می شود. باختن توی طبیعت من نیست
|
|
1392/06/10 10:05:17
جادوگریش شبیه هری پاتره رضا نقل قول نکن
|
|
1392/06/10 10:08:36
حوصله کنم 2 تای دیگرو هم می نویسم
2 ساله که همشو خوندم اما انقدر جالبه که می خوام دوباره بخونم کتاب اول. 621 صفحه کتاب دوم . بعدا می گم کتاب سوم. اونم بزار برای بعد باختن توی طبیعت من نیست
|
|
1392/06/10 10:10:08
باحاله . توپه بعضی جاهاش از کتاب 2 تن ادمو می لرزونه اما خوب دیگه من کلمه اولشو از اون صفحه دیدم گفتم ساعت 3 با نور موبایلم بخونم باختن توی طبیعت من نیست
|
منوی کاربری
|
||