خواهشا اینقد پست نزار. تو انجمن بالای 50 تا تایپیک برا نظرسنجی سرورا هستش
من تازه واردم مگه وقتمه از جوب اوردم کل 103 صفحه رو بخونم
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]خواهشا اینقد پست نزار. تو انجمن بالای 50 تا تایپیک برا نظرسنجی سرورا هستش[/div][/quote]
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:من تازه واردم مگه وقتمه از جوب اوردم کل 103 صفحه رو بخونم
میتونی از قسمت جستجو که بالای انجمن هست دنبال topic های مشابه بگردی
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]خواهشا اینقد پست نزار. تو انجمن بالای 50 تا تایپیک برا نظرسنجی سرورا هستش[/div][/quote]
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:من تازه واردم مگه وقتمه از جوب اوردم کل 103 صفحه رو بخونم[/div][/quote]
[quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]خواهشا اینقد پست نزار. تو انجمن بالای 50 تا تایپیک برا نظرسنجی سرورا هستش[/div][/quote]
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:من تازه واردم مگه وقتمه از جوب اوردم کل 103 صفحه رو بخونم[/div][/quote]
میتونی از قسمت جستجو که بالای انجمن هست دنبال topic های مشابه بگردی[/div][/quote]
:roll::roll::roll::roll::roll::roll:
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]نمیفهمم چرا اینقدر نگران مدرسه هستید:|
خب هم درس بخونید هم [b]عصر پادشاهان[/b]:twisted:[/div][/quote]
نمیشه عصر پادشاهان باید همش روی اکانت باشی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.