داداش خودت باید توش بسازی تهران هست و چیزای دیگه این رو توش بساز بعد تیک رو بزن وقتی که زدی بزن سایت brutal.ir سرور باحالیه اگه خواستی بری تو این سرور تو پچ لیچ کینگ تو ی قسمتیش هست بزن logon.brutal.ir و برو همون جا که گفتم ی اکانت بساز بعد برو رو همون بزن play نام و رمزت رو وارد کن بعد برو حال کن هیرو پیریست و میج بسازی به نفعته برو آلینس بساز یا هورد هرجور خودت مایلی
به عشق s12
داداش خودت باید توش بسازی تهران هست و چیزای دیگه این رو توش بساز بعد تیک رو بزن وقتی که زدی بزن سایت brutal.ir سرور باحالیه اگه خواستی بری تو این سرور تو پچ لیچ کینگ تو ی قسمتیش هست بزن logon.brutal.ir و برو همون جا که گفتم ی اکانت بساز بعد برو رو همون بزن play نام و رمزت رو وارد کن بعد برو حال کن هیرو پیریست و میج بسازی به نفعته برو آلینس بساز یا هورد هرجور خودت مایلی
طوری نیست خودم یک کاریش میکنم
رضا005 یا همون civil_120 هستم نمیدونم چرا مسدود شدم
اگه مسدودم کنید دوباره خودکشی میکنم
دیگه اک ندارم
[quote][div][b]mortezarunner[/b][/div][div]داداش خودت باید توش بسازی تهران هست و چیزای دیگه این رو توش بساز بعد تیک رو بزن وقتی که زدی بزن سایت brutal.ir سرور باحالیه اگه خواستی بری تو این سرور تو پچ لیچ کینگ تو ی قسمتیش هست بزن logon.brutal.ir و برو همون جا که گفتم ی اکانت بساز بعد برو رو همون بزن play نام و رمزت رو وارد کن بعد برو حال کن هیرو پیریست و میج بسازی به نفعته برو آلینس بساز یا هورد هرجور خودت مایلی[/div][/quote]
طوری نیست خودم یک کاریش میکنم
خیلی بازیه خـریه
انگیلیسی بلد نباشید هیچ غلطی نمیشه کرد توش
البته اگه یکی بهت یاد بده که هیچ
من چند ساله دارم وارکرافتو wow بازی میکنم البته یک سالیه wow بازی نکردم ولی آیتماش یادمونه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div]خیلی بازیه خـریه
انگیلیسی بلد نباشید هیچ غلطی نمیشه کرد توش
البته اگه یکی بهت یاد بده که هیچ :mrgreen:[/div][/quote]
من چند ساله دارم وارکرافتو wow بازی میکنم البته یک سالیه wow بازی نکردم ولی آیتماش یادمونه
[quote][div][b]d_o-o_m[/b][/div][div]کسایی که انگلیسی بلد نیستن باید برن سرور ایرانیش8-)[/div][/quote]
یه لینکی چیزی بدی دبازیشو دان کننننننننننننننننیم :evil::evil::evil::evil::evil:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.