سلمان22
ali kordi
nnaasseerr
ali kordi
nnaasseerr
ali kordi
nnaasseerr
بچه ها اگه فهمیدین پول داره که هیچ اگه نفهمدین بگیم بیشتر توضیح بده
خوب اگه قیمت برات مهم نباشه انتخاب خفنی نی
داداش 2 روزه دارم به بابام گیر میدم اینو بخرم اگه پول واسم مهم نبود میتونستم اون 2 هزارو صدو... دلاری رو قبول کنم لطفا عدم بزن مرسی
خوب نصبت به اون یکی ها خوب نی دیگه من چی بگم خو
نصبت به برند های دیگه خوب بهتره
شما اگه جای من بودی از اون 99 دلاری ها کدومو میگرفتی
نوزدهومیش
البته از نظر قیافه قشنگ نی
ولی
beats by.dre pill speake
خیلی خفنه
ولی ببین اگه مشید اون 33 ومی رو میخریدم خیلی توپه بزن عکساشو ببین ایپده اندازه ی مورچه هست جلوش پس ببین چه صدایی داره ولی من برای اینکه تو خونه زیاد از کامپیوتر استفاده نکنم از اینم استفاده می کنم من 1 پایه براش گرفتم ولی خوب نیست هی کج میشه امیدوارم اینم مثل اون نشه
اپد2 خوبه به نظرت؟؟؟؟
عالیه!
اگه میتونی 3 رو بگیر ولی اگه پولت نمیرسه 2 در واقع همون 3 ولی دو تا مشکل داره
یکی کیفیت صفحه نمایششه که البته واقعا دیده نمیشه! و جوری نیست که ناراحت باشی ازش!!
یکی هم این که دستیار صوتی (سیری) رو نداره!
سیستمشم یکم ضعیف تره که این اصلا مهم نیست! چون نرم افزار یا بازی نیومده که 3 بکشه ولی 2 نه! (البته با ارفاق)
* آیپد مینی هم مثل ایپد 2ـه فقط چون صفحش کوچیکتره یکم پرفورمانسش بالاتره! و در واقع قوی تره!
ولی منم خودم ایپد 2 دارم و بگم واقعا راضیت میکنه
(o-o)
[quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div][quote][div][b]ali kordi[/b][/div][div][quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div][quote][div][b]ali kordi[/b][/div][div][quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div][quote][div][b]ali kordi[/b][/div][div][quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div]بچه ها اگه فهمیدین پول داره که هیچ اگه نفهمدین بگیم بیشتر توضیح بده:mrgreen:
خوب اگه قیمت برات مهم نباشه انتخاب خفنی نی [/div][/quote]
داداش 2 روزه دارم به بابام گیر میدم اینو بخرم اگه پول واسم مهم نبود میتونستم اون 2 هزارو صدو... دلاری رو قبول کنم لطفا عدم بزن مرسی[/div][/quote]
خوب نصبت به اون یکی ها خوب نی دیگه من چی بگم خو
نصبت به برند های دیگه خوب بهتره [/div][/quote]
شما اگه جای من بودی از اون 99 دلاری ها کدومو میگرفتی[/div][/quote]
نوزدهومیش
البته از نظر قیافه قشنگ نی
ولی
beats by.dre pill speake
خیلی خفنه :([/div][/quote]
ولی ببین اگه مشید اون 33 ومی رو میخریدم خیلی توپه بزن عکساشو ببین ایپده اندازه ی مورچه هست جلوش پس ببین چه صدایی داره ولی من برای اینکه تو خونه زیاد از کامپیوتر استفاده نکنم از اینم استفاده می کنم من 1 پایه براش گرفتم ولی خوب نیست هی کج میشه امیدوارم اینم مثل اون نشه[/div][/quote]
اپد2 خوبه به نظرت؟؟؟؟
[/div][/quote]
عالیه!
اگه میتونی 3 رو بگیر ولی اگه پولت نمیرسه 2 در واقع همون 3 ولی دو تا مشکل داره
یکی کیفیت صفحه نمایششه که البته واقعا دیده نمیشه! و جوری نیست که ناراحت باشی ازش!!
یکی هم این که دستیار صوتی (سیری) رو نداره!
سیستمشم یکم ضعیف تره که این اصلا مهم نیست! چون نرم افزار یا بازی نیومده که 3 بکشه ولی 2 نه! (البته با ارفاق)
سیستم آیپد مینی هم مثل ایپد 2ـه فقط چون صفحش کوچیکتره یکم پرفورمانسش بالاتره! و در واقع قوی تره!
ولی منم خودم ایپد 2 دارم و بگم واقعا راضیت میکنه