اینجا اسمت رو در بیارن یه اتحاد بهت حمله میکنه.یه نفری که حمله نمیکنن.تازه رو کم کنی ها هم کلا تو اینجاست.
من که آماده ام حداقلش 18تا حمله همزمان از خودم میگیری +3 تا حمله با منجنیق جهت رد شدن از وسط شهر البته قبلش با 5000تا دژکوب یه چرخی تو شهرتون میزنیم +3 تا حمله با منجنیق جهت ایجاد گرسنگی +3 تا حمله جهت جلوگیری از افزایش شهداء
خوب میگم نمی تونی داخل انجمن فارم کنی
منم نمیتونم تورو فارم کنم
اون داخل بازیه
این مطلب در 1392/07/15 18:44:01 نوشته شده است و در 1392/07/15 18:44:23 ویرایش شده است .
.
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]بازی خوبه ولی انجمن بهتر هیچ کس فارمت نمیکنه[/div][/quote]
اینجا اسمت رو در بیارن یه اتحاد بهت حمله میکنه.یه نفری که حمله نمیکنن.تازه رو کم کنی ها هم کلا تو اینجاست.[/div][/quote]
من که آماده ام حداقلش 18تا حمله همزمان از خودم میگیری +3 تا حمله با منجنیق جهت رد شدن از وسط شهر البته قبلش با 5000تا دژکوب یه چرخی تو شهرتون میزنیم +3 تا حمله با منجنیق جهت ایجاد گرسنگی +3 تا حمله جهت جلوگیری از افزایش شهداء [/div][/quote]
خوب میگم نمی تونی داخل انجمن فارم کنی :twisted:
منم نمیتونم تورو فارم کنم :evil:
اون داخل بازیه;)
[quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]معمولا بازی :?[/div][/quote]
درود بر شرفت![/div][/quote]
درود درود اول بازی اونم بازی جنگی
میدونی این تایپیک مال کیه
آیا اوردن تایپیک هایی که مال 5 یا6 ما پیش بودن کار خوبیست ؟
اون قدر ها هم قدیمی نیست فوقش 1 ماه پیش!
تازه اون موقع حواسم نبوده بیام اینجا بگم تاپیک تکراریه
الآن میگم
تاپیک تکراریه
چیز دگیه ای هم بلدی بگی
.
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]:|:|
میدونی این تایپیک مال کیه
آیا اوردن تایپیک هایی که مال 5 یا6 ما پیش بودن کار خوبیست ؟
[/div][/quote]
اون قدر ها هم قدیمی نیست فوقش 1 ماه پیش!
تازه اون موقع حواسم نبوده بیام اینجا بگم تاپیک تکراریه:mrgreen:
الآن میگم
تاپیک تکراریه:ugeek:[/div][/quote]
چیز دگیه ای هم بلدی بگی
اینجا حداقل یه کاری میکنی که مسدود میشی ولی اونجا خود به خود فارم میشی
.
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]ولی ممکنه مسدودت کنن که از فارم شدن بدتره [/div][/quote]
اونجا هم داری بازی میکنی میبینی یکی زت فارمت کرد
[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]ولی ممکنه مسدودت کنن که از فارم شدن بدتره [/div][/quote]
اینجا حداقل یه کاری میکنی که مسدود میشی ولی اونجا خود به خود فارم میشی[/div][/quote]
اونجا هم داری بازی میکنی میبینی یکی زت فارمت کرد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.