دادا یه 20 تا تاپیک دیگه هم بزن
چقدر عقده تاپیک زدن داری
اکانتم دوست دارم عقده هم ندارم
مشکل بازیه
اسپم هم نفرما
توهم تاپیک بزن
اسپم چیست ؟ اسپم ینی اینکه یک موضوع رو چندین بار تاپیک بزنید
اسپم فقط چند تا نمیشه
یعنی پست بیخودی یا الکی دادن که به موضوع مربوط نباشه
خب منم به یکی از شاخه هاش که مورد مربوط به شما میشد اشاره کردم مستر
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]devil love[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]devil love[/b][/div][div]دادا یه 20 تا تاپیک دیگه هم بزن :P
چقدر عقده تاپیک زدن داری :lol:[/div][/quote]
اکانتم دوست دارم عقده هم ندارم
مشکل بازیه
اسپم هم نفرما
توهم تاپیک بزن [/div][/quote]
اسپم چیست ؟ اسپم ینی اینکه یک موضوع رو چندین بار تاپیک بزنید :lol:[/div][/quote]
اسپم فقط چند تا نمیشه
یعنی پست بیخودی یا الکی دادن که به موضوع مربوط نباشه:lol::lol:[/div][/quote]
:lol: خب منم به یکی از شاخه هاش که مورد مربوط به شما میشد اشاره کردم مستر
آقا منم این مشکل رو دارم و کلا بیخیال سرور 17 شدم.نفس درونم گفت به پشتیبانی بگو ولی چون جوابش رو میدونستم نگفتم.
سلام
شاد باشید
تیم مدیریت عصر خودمون.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]آقا منم این مشکل رو دارم و کلا بیخیال سرور 17 شدم.نفس درونم گفت به پشتیبانی بگو ولی چون جوابش رو میدونستم نگفتم.
سلام
شاد باشید
تیم مدیریت عصر خودمون.[/div][/quote]
:lol::lol:
آقا منم این مشکل رو دارم و کلا بیخیال سرور 17 شدم.نفس درونم گفت به پشتیبانی بگو ولی چون جوابش رو میدونستم نگفتم.
سلام
شاد باشید
تیم مدیریت عصر خودمون.
اقا اصلا پشتیبانی جواب نمیده
بار اولم تو سرور 3 به پشتیبانی تیکت زدم جواب امد 3 خط بود خوندمش جوابم رو در 2 کلمه داده بودن
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]آقا منم این مشکل رو دارم و کلا بیخیال سرور 17 شدم.نفس درونم گفت به پشتیبانی بگو ولی چون جوابش رو میدونستم نگفتم.
سلام
شاد باشید
تیم مدیریت عصر خودمون.[/div][/quote]
:lol::lol:[/div][/quote]
اقا اصلا پشتیبانی جواب نمیده
بار اولم تو سرور 3 به پشتیبانی تیکت زدم جواب امد 3 خط بود خوندمش جوابم رو در 2 کلمه داده بودن:!::!::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.