داداش خیلی حال میده یه خونه ارتقاع میدی 20 صفحه میافتی جلوتر!!!
این مدیر اتحاد آخر جدول واقعا خنگه!!!!با 26 جمعیت رفته اتحاد زده!!!
اینم پروفایلش
فعلا هرکی میخواد بیاد فقط زود بیایید که تا جا پر نشده چون قرار 80 نفر بیان همشون رفقام هستن حالا اگه زودتر بیایید شاید بشه کاری کرد
bikhodi
[quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div]داداش خیلی حال میده یه خونه ارتقاع میدی 20 صفحه میافتی جلوتر!!!:lol::lol::lol::lol:
این مدیر اتحاد آخر جدول واقعا خنگه!!!!با 26 جمعیت رفته اتحاد زده!!![/div][/quote]
اینم پروفایلش:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
فعلا هرکی میخواد بیاد فقط زود بیایید که تا جا پر نشده چون قرار 80 نفر بیان همشون رفقام هستن حالا اگه زودتر بیایید شاید بشه کاری کرد
قبول دارید سرور 17 یه کم بی مزه است مخصوصا گرا فیک
نه پاپ باز نیستن خوشم امد گفتم الان 250 رو رد کردن اگه دیشب بازی می کردم رتبه 4 بودم
دااش سرور کلاسیکه نه سوپر که بخوای 1 ساعته 250تا بری بالا
1 ساعت نیست او 10 ساعت هست
پاپ بازا نیستن وگرنه راحت می بردن بالایه 250
[quote][div][b]ali kordi[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div][quote][div][b]امیر 100[/b][/div][div]قبول دارید سرور 17 یه کم بی مزه است مخصوصا گرا فیک :)[/div][/quote]
نه پاپ باز نیستن خوشم امد گفتم الان 250 رو رد کردن اگه دیشب بازی می کردم رتبه 4 بودم[/div][/quote]
دااش سرور کلاسیکه نه سوپر که بخوای 1 ساعته 250تا بری بالا[/div][/quote]
نه پاپ باز نیستن خوشم امد گفتم الان 250 رو رد کردن اگه دیشب بازی می کردم رتبه 4 بودم
----------------------------------------------------------------------
من شب نگاه کردم داداش ساعت 1.30 العان نوشتم
[quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div][quote][div][b]ali kordi[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div][quote][div][b]امیر 100[/b][/div][div]قبول دارید سرور 17 یه کم بی مزه است مخصوصا گرا فیک :)[/div][/quote]
نه پاپ باز نیستن خوشم امد گفتم الان 250 رو رد کردن اگه دیشب بازی می کردم رتبه 4 بودم[/div][/quote]
پاپ بازا نیستن وگرنه راحت می بردن بالایه 250[/div][/quote]
مشکل اینه که پاپ بازی هم بلد نیستین رفتم یر اک دوستم اسمشو نمی گن جز 25 نفر اوله تولیدش 300تا در ساعته
منابع ببرید بالا روز 3 باید پاپ بازی کرد
[quote][div][b]haricanboy[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div][quote][div][b]ali kordi[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div][quote][div][b]امیر 100[/b][/div][div]قبول دارید سرور 17 یه کم بی مزه است مخصوصا گرا فیک :)[/div][/quote]
پاپ بازا نیستن وگرنه راحت می بردن بالایه 250[/div][/quote]
من شب نگاه کردم داداش ساعت 1.30 العان نوشتم[/div][/quote]
مشکل اینه که پاپ بازی هم بلد نیستین رفتم یر اک دوستم اسمشو نمی گن جز 25 نفر اوله تولیدش 300تا در ساعته:shock::shock:
منابع ببرید بالا روز 3 باید پاپ بازی کرد
نه بابا اول منو پدرام کتیبرو در خفا میزنیم بعد همین طوری عشقی میدیمش به بقیه ...
آخه خیلی حرفه ای هستیم
این مطلب در 1392/06/02 11:50:35 نوشته شده است و در 1392/06/02 11:50:50 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div][quote][div][b]ssassin man[/b][/div][div]ما که منتظریم رفقا پیام بدن بپریم رو اکانتشون[/div][/quote]
شما که کتیبه رو از پیش زده بودین[/div][/quote]
نه بابا اول منو پدرام کتیبرو در خفا میزنیم بعد همین طوری عشقی میدیمش به بقیه ...
آخه خیلی حرفه ای هستیم :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.