آره ما اس 10 یه نفر از اتحاد دشمنو فارمش کردیم یه نامه غم انگیز داد تا 2 روز در گیر وجدانم بودم
خدا برام دعوتنامه فرستاد رد کردم باهام دیپلماسی برقرار کردرد کردم گفت جانشینم کـن بعضی وقتا سر می زنم دیدم شدم کله گنده
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]آره ما اس 10 یه نفر از اتحاد دشمنو فارمش کردیم یه نامه غم انگیز داد تا 2 روز در گیر وجدانم بودم :|[/div][/quote]
:lol:
آره ما اس 10 یه نفر از اتحاد دشمنو فارمش کردیم یه نامه غم انگیز داد تا 2 روز در گیر وجدانم بودم
ببخشید صفرش کردیم نه فارم اشتب شد
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]omidk[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]آره ما اس 10 یه نفر از اتحاد دشمنو فارمش کردیم یه نامه غم انگیز داد تا 2 روز در گیر وجدانم بودم :|[/div][/quote]
:lol:[/div][/quote]
ببخشید صفرش کردیم نه فارم اشتب شد :):)
اقا عذاب وجدان کیلو چنده تو بازی نباید عذاب وجدان داشته باشی چون کسی رو نمیتونی فارم کنی
آرهههههههههههههه
باید وحشی باشششششششششششی
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div]اقا :evil::evil::evil:عذاب وجدان کیلو چنده تو بازی نباید عذاب وجدان داشته باشی چون کسی رو نمیتونی فارم کنی[/div][/quote]
آرهههههههههههههه:evil::evil::evil::evil::evil:
باید وحشی باشششششششششششی:evil::evil:
اقا عذاب وجدان کیلو چنده تو بازی نباید عذاب وجدان داشته باشی چون کسی رو نمیتونی فارم کنی
آرهههههههههههههه
باید وحشی باشششششششششششی
من اسم اینو نمیگم وحشی میگم بدون قلب بودن.البته تو بازی نه توی دنیای واقعی
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div]اقا :evil::evil::evil:عذاب وجدان کیلو چنده تو بازی نباید عذاب وجدان داشته باشی چون کسی رو نمیتونی فارم کنی[/div][/quote]
آرهههههههههههههه:evil::evil::evil::evil::evil:
باید وحشی باشششششششششششی:evil::evil:[/div][/quote]
من اسم اینو نمیگم وحشی میگم بدون قلب بودن.البته تو بازی نه توی دنیای واقعی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.