دقیقا این کلهمه چی هس اینقدر لایک خورده حسودی نمیکنما به قوله مهدی521 ما یه پست بذاریم2 تا لایک میخوره همونو بینگو بذاره 50 تا میخوره
یه بار طرف مارو گرفیا
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]شبهای برره[/div][/quote]
دقیقا این کلهمه چی هس اینقدر لایک خورده حسودی نمیکنما به قوله مهدی521 ما یه پست بذاریم2 تا لایک میخوره همونو بینگو بذاره 50 تا میخوره:lol::lol:[/div][/quote]
یه بار طرف مارو گرفیا :lol:
دقیقا این کلهمه چی هس اینقدر لایک خورده حسودی نمیکنما به قوله مهدی521 ما یه پست بذاریم2 تا لایک میخوره همونو بینگو بذاره 50 تا میخوره
چرا دقیقا از حسودیته
کلا * انجمن همینطوره که کسی که قدیمی تره بیشتر رفیق داره و بیشتر هم لایک میخوره.حالا لایکا یا مرامیه یا واقعا واسه پستیه که داده شده
همه انجمنا همینطوریه فقط اینجا اینطور نیست
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]شبهای برره[/div][/quote]
دقیقا این کلهمه چی هس اینقدر لایک خورده حسودی نمیکنما به قوله مهدی521 ما یه پست بذاریم2 تا لایک میخوره همونو بینگو بذاره 50 تا میخوره:lol::lol:[/div][/quote]
چرا دقیقا از حسودیته :mrgreen:
کلا سیستم انجمن همینطوره که کسی که قدیمی تره بیشتر رفیق داره و بیشتر هم لایک میخوره.حالا لایکا یا مرامیه یا واقعا واسه پستیه که داده شده
همه انجمنا همینطوریه فقط اینجا اینطور نیست
خوب بینگو جان عزیز از آنجایی که یکی از مولتی داران غنی عصر پادشاهان است...
زیاد لایک می خوره...پیشو نزن
خدا برام دعوتنامه فرستاد رد کردم باهام دیپلماسی برقرار کردرد کردم گفت جانشینم کـن بعضی وقتا سر می زنم دیدم شدم کله گنده
خوب بینگو جان عزیز از آنجایی که یکی از مولتی داران غنی عصر پادشاهان است...
زیاد لایک می خوره...پیشو نزن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.