یک شوالیه چند تا نیزه دار رو حریفه ...
آخه وقتی میبینم میتونم 3000 تا 3x نیزه دار بسازم و 600 تا 3x شوالیه خیلی اعضابم خورد میشه آخه صف نیزه دارم تو شهر اول تا یه هفته دیگه پره مجبورم شوالیه بسازم ...
از تو شبیه سازم که چیزی دستگیزم نمیشه ...
میتونین به طور تقریبی بهم بگید یک شوالیه موقع حمله چند تا نیزه دار حریفه ... ؟
بستگی داره
شوالیه ها به نسبت تعداد لشکر شوالیه ها قوی تر میشن یعنی یک شوالیه در یک ارتش با 100 تا شوالیه ضعیف تر از یک شوالیه در یک ارتش 1000 تایی از شوالیه هاست
مثلا تو وقتی با 100 تا شوالیه حمله میکنی شوالیه ها ضعیف تر هستن تا وقتی که با 1000 تا شوالیه حمله میکنی
در کل * همر ها اینطوری هست که باید متمرکز باشن نه پراکنده اما نیرو های دفاعی اینطوری نیستن یعنی پراکندشون با متمرکزشون فرقی نمیکنه
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]spamer[/b][/div][div]یک شوالیه چند تا نیزه دار رو حریفه ...
آخه وقتی میبینم میتونم 3000 تا 3x نیزه دار بسازم و 600 تا 3x شوالیه خیلی اعضابم خورد میشه آخه صف نیزه دارم تو شهر اول تا یه هفته دیگه پره مجبورم شوالیه بسازم ...
از تو شبیه سازم که چیزی دستگیزم نمیشه ... :roll:
میتونین به طور تقریبی بهم بگید یک شوالیه موقع حمله چند تا نیزه دار حریفه ... ؟[/div][/quote]
بستگی داره
شوالیه ها به نسبت تعداد لشکر شوالیه ها قوی تر میشن یعنی یک شوالیه در یک ارتش با 100 تا شوالیه ضعیف تر از یک شوالیه در یک ارتش 1000 تایی از شوالیه هاست
مثلا تو وقتی با 100 تا شوالیه حمله میکنی شوالیه ها ضعیف تر هستن تا وقتی که با 1000 تا شوالیه حمله میکنی
در کل سیستم همر ها اینطوری هست که باید متمرکز باشن نه پراکنده اما نیرو های دفاعی اینطوری نیستن یعنی پراکندشون با متمرکزشون فرقی نمیکنه
دادا چرا اینطوری خودتو خسته میکنی
برو با یک شوالیه سطح 20 خودت بزن به یک شهری که ماله دوستت و بهش بگو توش 1دونه نیزه دار سطح 20 بکاره و دیوارشم 20باشه
بعد یه حمله بزن میفهمی
دادا چرا اینطوری خودتو خسته میکنی:D
برو با یک شوالیه سطح 20 خودت بزن به یک شهری که ماله دوستت و بهش بگو توش 1دونه نیزه دار سطح 20 بکاره و دیوارشم 20باشه
بعد یه حمله بزن میفهمی:lol::mrgreen:
بستگی داره
در کل * همر ها اینطوری هست که باید متمرکز باشن نه پراکنده اما نیرو های دفاعی اینطوری نیستن یعنی پراکندشون با متمرکزشون فرقی نمیکنه
چرا اینهمه به خودت زحمت دادی همش در یک جمله خلاصه میشه
نیرو بیشتر بفرست تلفات کمتر میدی
fяїέηđs
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div]یک شوالیه چند تا نیزه دار رو حریفه ...
میتونین به طور تقریبی بهم بگید یک شوالیه موقع حمله چند تا نیزه دار حریفه ... ؟[/div][/quote]
بستگی داره
در کل سیستم همر ها اینطوری هست که باید متمرکز باشن نه پراکنده اما نیرو های دفاعی اینطوری نیستن یعنی پراکندشون با متمرکزشون فرقی نمیکنه [/div][/quote]
چرا اینهمه به خودت زحمت دادی همش در یک جمله خلاصه میشه:mrgreen:
نیرو بیشتر بفرست تلفات کمتر میدی:o:shock::arrow:
اصلاً خودت فکرش رو بکن.... فیلم جومونگ رو که دیدی.
به نظرت جومونگ قوی هستش یا یه شوالیه ی هان. یعنی همون سواره هایی که آهنی بودند.....
خُب معلومه دیگه یه پیاده نظام قوی تره. شوالیه به درد نخوره.
فک کنم جومونگ اصلا سوار اسب نمیشد.
سلام
لطفا کمکم کنید چه جوری این گنجینه هارو بگیرم (منظورم اونایی هست که داخلشون سکه هست)وراهنماییم کنید لطفا
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]lord of him[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div]یک شوالیه چند تا نیزه دار رو حریفه ...
اصلاً خودت فکرش رو بکن.... فیلم جومونگ رو که دیدی.
به نظرت جومونگ قوی هستش یا یه شوالیه ی هان. یعنی همون سواره هایی که آهنی بودند.....:lol:
خُب معلومه دیگه یه پیاده نظام قوی تره. شوالیه به درد نخوره.:lol:
[/div][/quote]
فک کنم جومونگ اصلا سوار اسب نمیشد.:roll:[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.