هیچی نشده 4 نفر تیز هوش شدن تا فردا این عدد به 1 میلیون و غیره هم میرسه
من که راست میگم.میای واسم یه لیست فارم بزنی؟میگن دست به لیستت خوبه.
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]هیچی نشده 4 نفر تیز هوش شدن تا فردا این عدد به 1 میلیون و غیره هم میرسه :lol::lol:[/div][/quote]
من که راست میگم.میای واسم یه لیست فارم بزنی؟میگن دست به لیستت خوبه.
تیز هوش چه عرض کنم بنده باهوشم
بــــــدن ســـــــــــــــالـــــــــــــم در مـــــــــــــــــــــــــــــغـــــــــــــــــــــــــز ســــــــــــــــــــــالم:lol::lol::lol::lol::lol::mrgreen:
هیچی نشده 4 نفر تیز هوش شدن تا فردا این عدد به 1 میلیون و غیره هم میرسه
یعنی یه میلیون لایک؟
لایک تموم شد.
به علت تحریم.ببینیم اقای * چیکار میکنه.
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]هیچی نشده 4 نفر تیز هوش شدن تا فردا این عدد به 1 میلیون و غیره هم میرسه :lol::lol:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol:
یعنی یه میلیون لایک؟:mrgreen::o:lol:[/div][/quote]
لایک تموم شد.
به علت تحریم.ببینیم اقای روحانی چیکار میکنه.
آقا من با مولتی خودمو لایک میکنم چون تو تیزهوشانم دیگه...
من اگه مولتی داشتم تا حالا به تعداد پستام لایک داشتم.مولتی به انجمن هم وارد شد.
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div]آقا من با مولتی خودمو لایک میکنم چون تو تیزهوشانم دیگه...[/div][/quote]
آقا من با مولتی خودمو لایک میکنم چون تو تیزهوشانم دیگه...
والا.
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div]آقا من با مولتی خودمو لایک میکنم چون تو تیزهوشانم دیگه...[/div][/quote]
من اگه مولتی داشتم تا حالا به تعداد پستام لایک داشتم.مولتی به انجمن هم وارد شد.[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
والا.
این مطلب در 1392/06/01 12:20:27 نوشته شده است و در 1392/06/01 12:20:45 ویرایش شده است .
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div]منم هستم . ولی لایک نمیزنم.:twisted:[/div][/quote]
ما نمونه دولتی هستیم بزنیم لایکو؟[/div][/quote]
چه فرقی داره[/div][/quote]
چون بحث لایکه نمونه هم تیزهوشان شد.8-)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.