من میرم تیزهوشان
احتمالا اکانتمو میفروشم
شک دارم بشه تو پاییز عصر بازی کرد
راستی کسی مشتری نداره
125 سکه هم داره
چند سالته؟ من کلاس سوم راهنمایی میرم تو تیزهوشان اهواز.
من ششم رو تموم کردم
تیزهوشان گنبد کاووس
مشتری نداری برا اون اکانته؟
منم شیشم رو تمومش کردم نمونه قبول شدم 1 کلمه هم درست نخوندم همش تو مخمه هنوز
واقعا داداش مهدی
پس هم سن و سالیم
من که میرم تیزهوشان
صمیمی ترین دوستم تو ششم میره نمونه
بابا هم هدوستای تو که خرخونن
موقع امتحان مدارس خاصمون من همش کتاب دستم بود ولی به خدا قسم 1 صفحه هم نخوندم
همش ادا درمیوردم
ما همیشه با دوستای منحرفم داریم خراب کاری میکنیم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div]من میرم تیزهوشان
احتمالا اکانتمو میفروشم
شک دارم بشه تو پاییز عصر بازی کرد:|
راستی کسی مشتری نداره
125 سکه هم داره[/div][/quote]
چند سالته؟ من کلاس سوم راهنمایی میرم تو تیزهوشان اهواز.[/div][/quote]
من ششم رو تموم کردم
تیزهوشان گنبد کاووس
مشتری نداری برا اون اکانته؟[/div][/quote]
منم شیشم رو تمومش کردم نمونه قبول شدم 1 کلمه هم درست نخوندم همش تو مخمه هنوز :|[/div][/quote]
واقعا داداش مهدی
پس هم سن و سالیم
من که میرم تیزهوشان
صمیمی ترین دوستم تو ششم میره نمونه:cry:[/div][/quote]
بابا هم هدوستای تو که خرخونن :lol::lol::lol:
موقع امتحان مدارس خاصمون من همش کتاب دستم بود ولی به خدا قسم 1 صفحه هم نخوندم :lol::lol::lol::lol::lol:
همش ادا درمیوردم:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ما همیشه با دوستای منحرفم داریم خراب کاری میکنیم :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]ما که تابستون و غیره نداریم. کلا همه روز تعطیلیم و به چرخش ادامه میدیم :mrgreen:[/div][/quote]
:lol::lol:[/div][/quote]
آمار تیز هوشامون تو انجمن خیلی بالاست.:?[/div][/quote]
دوست عزیز اینجا همه تیزهوشن
میگی نه یه تاپیک بازکن بنویس تیزهوشا بیان تو:lol: یه دفعه میبینی 1000تا مشاهده داری و 900تا پاسخ:lol::mrgreen:[/div][/quote]
من خودمم تیز هوشم امسال میرم چهارم دبیرستان.خودت بزن ببین چی میشه.:D[/div][/quote]
باشه بذار ببینم این تاپیک وضعش چی میشه اونم میزنم کیفور شی:D
[quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]ما که تابستون و غیره نداریم. کلا همه روز تعطیلیم و به چرخش ادامه میدیم :mrgreen:[/div][/quote]
میگی نه یه تاپیک بازکن بنویس تیزهوشا بیان تو:lol: یه دفعه میبینی 1000تا مشاهده داری و 900تا پاسخ:lol::mrgreen:[/div][/quote]
من خودمم تیز هوشم امسال میرم چهارم دبیرستان.خودت بزن ببین چی میشه.:D[/div][/quote]
باشه بذار ببینم این تاپیک وضعش چی میشه اونم میزنم کیفور شی:D[/div][/quote]
حاجی زدن.
من میرم تیزهوشان
احتمالا اکانتمو میفروشم
شک دارم بشه تو پاییز عصر بازی کرد
راستی کسی مشتری نداره
125 سکه هم داره
چند سالته؟ من کلاس سوم راهنمایی میرم تو تیزهوشان اهواز.
من ششم رو تموم کردم
تیزهوشان گنبد کاووس
مشتری نداری برا اون اکانته؟
منم شیشم رو تمومش کردم نمونه قبول شدم 1 کلمه هم درست نخوندم همش تو مخمه هنوز
واقعا داداش مهدی
پس هم سن و سالیم
من که میرم تیزهوشان
صمیمی ترین دوستم تو ششم میره نمونه
بابا هم هدوستای تو که خرخونن
موقع امتحان مدارس خاصمون من همش کتاب دستم بود ولی به خدا قسم 1 صفحه هم نخوندم
همش ادا درمیوردم
ما همیشه با دوستای منحرفم داریم خراب کاری میکنیم
اون دوستم هم منحرف بود تا حدودی صافکاری کردیم ولی هنوزم انحراف30% داره
مال ما از درصدش هم گذشته بود بابا
ما به هر کی میگیم شیشمیم همه این طوری میشن
این مطلب در 1392/06/01 12:10:30 نوشته شده است و در 1392/06/01 12:10:53 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div]من میرم تیزهوشان
احتمالا اکانتمو میفروشم
شک دارم بشه تو پاییز عصر بازی کرد:|
راستی کسی مشتری نداره
125 سکه هم داره[/div][/quote]
چند سالته؟ من کلاس سوم راهنمایی میرم تو تیزهوشان اهواز.[/div][/quote]
من ششم رو تموم کردم
تیزهوشان گنبد کاووس
مشتری نداری برا اون اکانته؟[/div][/quote]
منم شیشم رو تمومش کردم نمونه قبول شدم 1 کلمه هم درست نخوندم همش تو مخمه هنوز :|[/div][/quote]
واقعا داداش مهدی
پس هم سن و سالیم
من که میرم تیزهوشان
صمیمی ترین دوستم تو ششم میره نمونه:cry:[/div][/quote]
بابا هم هدوستای تو که خرخونن :lol::lol::lol:
موقع امتحان مدارس خاصمون من همش کتاب دستم بود ولی به خدا قسم 1 صفحه هم نخوندم :lol::lol::lol::lol::lol:
همش ادا درمیوردم:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ما همیشه با دوستای منحرفم داریم خراب کاری میکنیم :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
اون دوستم هم منحرف بود تا حدودی صافکاری کردیم ولی هنوزم انحراف30% داره:D[/div][/quote]
مال ما از درصدش هم گذشته بود بابا :D:D
ما به هر کی میگیم شیشمیم همه این طوری میشن :shock:
:lol:
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]ما که تابستون و غیره نداریم. کلا همه روز تعطیلیم و به چرخش ادامه میدیم :mrgreen:[/div][/quote]
حاجی زدن.[/div][/quote]
:lol::lol::lol:تاپیک دزدی تو روز روشن:lol::lol::lol:
میخواستی زود میزدی اینجا سرعت عمل حرف اول رو میزنه.
[quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]ما که تابستون و غیره نداریم. کلا همه روز تعطیلیم و به چرخش ادامه میدیم :mrgreen:[/div][/quote]
حاجی زدن.[/div][/quote]
:lol::lol::lol:تاپیک دزدی تو روز روشن:lol::lol::lol:[/div][/quote]
میخواستی زود میزدی اینجا سرعت عمل حرف اول رو میزنه.8-)
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]dr.alex[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]ما که تابستون و غیره نداریم. کلا همه روز تعطیلیم و به چرخش ادامه میدیم :mrgreen:[/div][/quote]
حاجی زدن.[/div][/quote]
:lol::lol::lol:تاپیک دزدی تو روز روشن:lol::lol::lol:[/div][/quote]
اشـــــــــــــــــــــــــکالی داره؟:twisted:[/div][/quote]
به شوخی گفتم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.