ما هم تقریبا قدیمی شدیم و رفتنی(خوش به حال بقیه از شر من راحت میشن!!
)
من از اولین روزی که طراحی انجمن اینجوری شد بودم. تو انجمن قبلی هم شاید یادتون باشه(من که خودم یادم رفته!
)
تو قضیه قهرمان سرور4 که من در حد 500 سطح قهرمان تجربه ی نظامی جمع کرده بودم و دیدم یکی با قهرمان سطح 300 ، 400کیلو دف رو ترکوند. بعد از مدیریت پرسیدم که تاثیر قهرمان مگه چقده. و جالب این بود که از دید راهنما میشد معادل 1000 نیرو از دید شبیه ساز میشد معادل 20000 نیرو اما در عمل کار 1میل نیرو رو میکرد. اما مدیریت میگفت میشه معادل 800-900 نیرو. (اسم پست: راهنما یا گمراه کننده)
سر همون قضیه که در ادامه ی قضیه ی سرور3 اتفاق افتاد مدیریت قانون قهرمان رو عوض کرد.
من هم چون قانع نشده بودم و با یکی که کاسه داغتر از آش شده بود بحثم شد و منو حذف اکانت کرده بودن!
جالبه اون زمان حتی تولیدات منابع که تو راهنما نوشته بود با بازی فرق میکرد.
من از سرور 3 بازی کردم اما سرور 3 و 5 رو به اکانت مرکزی انتقال ندادم.
تو سرور 4 رتبه 4 مهاجمین و کلید نقره و صندوقچه اسمم هست.
دیگه پیر شدیم و داریم گودبای پارتی میگیریم!!
نام مستعار:adrenaline-factory
سرور4 :
رتبه 4 مهاجمین
آرشیو صندوقچه
سرور 12:
تسخیر کلید طلا
ما هم تقریبا قدیمی شدیم و رفتنی(خوش به حال بقیه از شر من راحت میشن!!:P )
من از اولین روزی که طراحی انجمن اینجوری شد بودم. تو انجمن قبلی هم شاید یادتون باشه(من که خودم یادم رفته!:D )
تو قضیه قهرمان سرور4 که من در حد 500 سطح قهرمان تجربه ی نظامی جمع کرده بودم و دیدم یکی با قهرمان سطح 300 ، 400کیلو دف رو ترکوند. بعد از مدیریت پرسیدم که تاثیر قهرمان مگه چقده. و جالب این بود که از دید راهنما میشد معادل 1000 نیرو از دید شبیه ساز میشد معادل 20000 نیرو اما در عمل کار 1میل نیرو رو میکرد. اما مدیریت میگفت میشه معادل 800-900 نیرو. (اسم پست: راهنما یا گمراه کننده)
سر همون قضیه که در ادامه ی قضیه ی سرور3 اتفاق افتاد مدیریت قانون قهرمان رو عوض کرد.
من هم چون قانع نشده بودم و با یکی که کاسه داغتر از آش شده بود بحثم شد و منو حذف اکانت کرده بودن!
جالبه اون زمان حتی تولیدات منابع که تو راهنما نوشته بود با بازی فرق میکرد.
من از سرور 3 بازی کردم اما سرور 3 و 5 رو به اکانت مرکزی انتقال ندادم.
تو سرور 4 رتبه 4 مهاجمین و کلید نقره و صندوقچه اسمم هست.:geek:
دیگه پیر شدیم و داریم گودبای پارتی میگیریم!!:|