سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]omidk[/b][/div][div]اسم بینگو رو کشف کردم
سیاوش
[/div][/quote]
آرش یا سیاوش[/div][/quote]
هیچ کدوم
نازنین
اونی که گفتیم تجزیش کنیم براش بگم که
مهم اینه که عشقش هری پاتره یعنی من اونایی که طرفدار هری پاترنو دوست دارم و انسان شریفی میدونم
رضا نقل قول نکن
اونی که گفتیم تجزیش کنیم براش بگم که :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
مهم اینه که عشقش هری پاتره یعنی من اونایی که طرفدار هری پاترنو دوست دارم و انسان شریفی میدونم :D:D
مهم اینه که عشقش هری پاتره یعنی من اونایی که طرفدار هری پاترنو دوست دارم و انسان شریفی میدونم
کی؟؟؟ پدرام ؟؟؟؟
[strong]تاثیرات فیلم های غربی بر روی جوانان مسلمان کشور[/strong]
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]اونی که گفتیم تجزیش کنیم براش بگم که :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
مهم اینه که عشقش هری پاتره یعنی من اونایی که طرفدار هری پاترنو دوست دارم و انسان شریفی میدونم :D:D[/div][/quote]
کی؟؟؟ پدرام ؟؟؟؟
:shock:
کی؟؟؟ پدرام ؟؟؟؟
[/quote]
چی میگی بابا
همینی که صفحه قبل گفتش تجزیم کنید
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]اونی که گفتیم تجزیش کنیم براش بگم که :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
مهم اینه که عشقش هری پاتره یعنی من اونایی که طرفدار هری پاترنو دوست دارم و انسان شریفی میدونم :D:D[/div][/quote]
کی؟؟؟ پدرام ؟؟؟؟
[strong]تاثیرات فیلم های غربی بر روی جوانان مسلمان کشور[/strong] [/div][/quote]
چی میگی بابا :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
همینی که صفحه قبل گفتش تجزیم کنید :lol:
کی؟؟؟ پدرام ؟؟؟؟
[/quote]
چی میگی بابا
همینی که صفحه قبل گفتش تجزیم کنید
[/quote]
m.mehdi93 یا من؟
[/quote]
وای خدای من
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]اونی که گفتیم تجزیش کنیم براش بگم که :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
کی؟؟؟ پدرام ؟؟؟؟
[strong]تاثیرات فیلم های غربی بر روی جوانان مسلمان کشور[/strong] [/div][/quote]
چی میگی بابا :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
همینی که صفحه قبل گفتش تجزیم کنید :lol:[/div][/quote]
m.mehdi93 یا من؟[/div][/quote]
وای خدای من :cry::cry::cry::cry::cry:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.