چه گیری دادیدا
بابا مثلا با بچه ها هماهنگ میکنیم نفری هزار بریزیم 3 نفریم بعدش یه نفر نمیتونه جور کنه و ما همون شب به اون 40 سکه نیاز مندیم نباید اون 2 تومنو آب کنیم ؟؟
یکیتون هزار دیگه بریزه بعد از اون بگیرید
خوب اینم حرفیه
یعنی تو برای هر سوالی یه جواب غیرمنطقی داریا
داداش دارم به صورت طنز و مسخره جواب میدم
بعدش نوشتم اینم حرفیه که
میدونم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div]خوب بیشتر نریز :mrgreen:[/div][/quote]
چه گیری دادیدا :lol::lol::lol::lol:
بابا مثلا با بچه ها هماهنگ میکنیم نفری هزار بریزیم 3 نفریم بعدش یه نفر نمیتونه جور کنه و ما همون شب به اون 40 سکه نیاز مندیم نباید اون 2 تومنو آب کنیم ؟؟:|:|[/div][/quote]
یکیتون هزار دیگه بریزه بعد از اون بگیرید :mrgreen:
خوب اینم حرفیه :roll:[/div][/quote]
یعنی تو برای هر سوالی یه جواب غیرمنطقی داریا :lol::lol:[/div][/quote]
داداش دارم به صورت طنز و مسخره جواب میدم ;)
بعدش نوشتم اینم حرفیه که :D[/div][/quote]
میدونم :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
خوب اونجوری بد میشه برای اونایی که بسته های بالا رو میخرن یعنی اگه سکه دونه ای حساب بشه اون تخفیفی که مثلا در خرید های تعداد بالا هست از بین میره
در کل یه راه پیشنهادی هست که اولش از اکانت مرکزی یه بسته با تعداد بالای سکه بخرین بعد تعداد لازم برای اون سرور رو انتقال بدین به داخل سرور من همیشه اینجوری میکنم بسته 600 تایی میخرم به میزان لارم به اکانت سرور انتقال میدم
آخه امضا من به چه درد تو میخوره
خوب اونجوری بد میشه برای اونایی که بسته های بالا رو میخرن یعنی اگه سکه دونه ای حساب بشه اون تخفیفی که مثلا در خرید های تعداد بالا هست از بین میره
در کل یه راه پیشنهادی هست که اولش از اکانت مرکزی یه بسته با تعداد بالای سکه بخرین بعد تعداد لازم برای اون سرور رو انتقال بدین به داخل سرور من همیشه اینجوری میکنم بسته 600 تایی میخرم به میزان لارم به اکانت سرور انتقال میدم
عزیز خب بعضیا توان مالیشو ندارن
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]mahmoudtz[/b][/div][div]خوب اونجوری بد میشه برای اونایی که بسته های بالا رو میخرن یعنی اگه سکه دونه ای حساب بشه اون تخفیفی که مثلا در خرید های تعداد بالا هست از بین میره
در کل یه راه پیشنهادی هست که اولش از اکانت مرکزی یه بسته با تعداد بالای سکه بخرین بعد تعداد لازم برای اون سرور رو انتقال بدین به داخل سرور من همیشه اینجوری میکنم بسته 600 تایی میخرم به میزان لارم به اکانت سرور انتقال میدم[/div][/quote]
عزیز خب بعضیا توان مالیشو ندارن
میدونید نظرمن چیه.مگه شمانمیتونی تا2000شارژکنی 1000اونجازدی2000ایجابزن میشه دوباره3000.40سکه.یا اگه منظورت مثل بازی تاوریه که هیچ
من اصلا تاوری بازی نکردم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]حسام3[/b][/div][div]میدونید نظرمن چیه.مگه شمانمیتونی تا2000شارژکنی 1000اونجازدی2000ایجابزن میشه دوباره3000.40سکه.یا اگه منظورت مثل بازی تاوریه که هیچ:idea:[/div][/quote]
من اصلا تاوری بازی نکردم :?
[quote][div][b]king[/b][/div][div]شما به اندازه نیازت شارژ کن خوب :ugeek:[/div][/quote]
بعضی شرایط پیش میاد که رند نمیشه بابا :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
امکان اینکه برای مبالغ خرد و یا غیر رند بتوانیم نسبتی با سکه تعیین کنیم کمی مشکل است. چون تعیین قیمت سکه در آن حالت کار مشکلی است و در ضمن باید کل ساختار بخش فروش سکه از حالت پکیج عوض شود.
البته شما اگر مبلغ ریالی در حساب یکی از سرورهای بازی تون دارید می توانید به پشتیبانی درخواست بدهید تا به اکانت مرکزی شما منتقل نمایند.
موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+ راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+ وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+ پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
امکان اینکه برای مبالغ خرد و یا غیر رند بتوانیم نسبتی با سکه تعیین کنیم کمی مشکل است. چون تعیین قیمت سکه در آن حالت کار مشکلی است و در ضمن باید کل ساختار بخش فروش سکه از حالت پکیج عوض شود.
البته شما اگر مبلغ ریالی در حساب یکی از سرورهای بازی تون دارید می توانید به پشتیبانی درخواست بدهید تا به اکانت مرکزی شما منتقل نمایند.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.