به خدا امروز بعد از ظهر چرت زده بودم داشتم فکر میکردم گفتم چی میشد یه بخش واسه سرعت کارگاه میذاشتن ....
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]به خدا امروز بعد از ظهر چرت زده بودم داشتم فکر میکردم گفتم چی میشد یه بخش واسه سرعت کارگاه میذاشتن ....:mrgreen:[/div][/quote]
:lol:
ذهن منو خوندن باید یه مبلغی بدن.1000000 شمشیرزن هم قبول میکنیم.
mahdi521
آرمان خان
به خدا امروز بعد از ظهر چرت زده بودم داشتم فکر میکردم گفتم چی میشد یه بخش واسه سرعت کارگاه میذاشتن ....
ذهن منو خوندن باید یه مبلغی بدن.1000000 شمشیرزن هم قبول میکنیم.[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]به خدا امروز بعد از ظهر چرت زده بودم داشتم فکر میکردم گفتم چی میشد یه بخش واسه سرعت کارگاه میذاشتن ....:mrgreen:[/div][/quote]
:lol:[/div][/quote]
بچه ها جمعیت اصلی هرشهر 1500 میتونین تو سرورای خارجی ببینید
باور نمیکنی.من تو سرور 1.6 تا کلید طلایی زدم چون پوند دارم. خرج میکنم
Evil troop:s17
Pop-off
Troop-on
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div]بچه ها جمعیت اصلی هرشهر 1500 میتونین تو سرورای خارجی ببینید[/div][/quote]
:shock:[/div][/quote]
آدرسشو بده بینیییییییییم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div]بچه ها جمعیت اصلی هرشهر 1500 میتونین تو سرورای خارجی ببینید[/div][/quote]
باور نمیکنی.من تو سرور 1.6 تا کلید طلایی زدم چون پوند دارم. خرج میکنم[/div][/quote]
آدرسشو بده بینیییییییییم :shock:
جای 1 و 6 شتباه نوشتم بالا
Pop-off
Troop-on
[quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div]بچه ها جمعیت اصلی هرشهر 1500 میتونین تو سرورای خارجی ببینید[/div][/quote]
باور نمیکنی.من تو سرور 1.6 تا کلید طلایی زدم چون پوند دارم. خرج میکنم[/div][/quote]
Www.kingsera.com
Pop-off
Troop-on
[quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div][quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div]بچه ها جمعیت اصلی هرشهر 1500 میتونین تو سرورای خارجی ببینید[/div][/quote]
جای 1 و 6 شتباه نوشتم بالا[/div][/quote]
Www.kingsera.com
Www.kingsera.com
یعنی تمام سروراش؟؟!!!!!!
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div][quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div][quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div]بچه ها جمعیت اصلی هرشهر 1500 میتونین تو سرورای خارجی ببینید[/div][/quote]
Www.kingsera.com[/div][/quote]
یعنی تمام سروراش؟؟!!!!!!
Www.kingsera.com
یعنی تمام سروراش؟؟!!!!!!
برو داخل مثل مال ایران.و دو تا سرور تا حالا داره.
Pop-off
Troop-on
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div][quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div][quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div]بچه ها جمعیت اصلی هرشهر 1500 میتونین تو سرورای خارجی ببینید[/div][/quote]
Www.kingsera.com[/div][/quote]
یعنی تمام سروراش؟؟!!!!!![/div][/quote]
برو داخل مثل مال ایران.و دو تا سرور تا حالا داره.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.