اگه یه ابرقهرمان بودی چکار میکردی؟اصلا دوست داشتی ابرقهرمان بودی؟اگه موقیعتش پیش بیاد و تبدیل به یه ابرقهرمان بشی دوست داری اسمشو چی بذاری؟دوست داری چه قدرت هایی داشته باشی؟دوست داری نیروتو در چه راهی صرف کنی؟
نظرسنجی
نمیخوام ابرقهرمان باشم
میخام ابرقهرمان باشم
نمیدانم دنیا........نمیدانم
اگه یه ابرقهرمان بودی چکار میکردی؟اصلا دوست داشتی ابرقهرمان بودی؟اگه موقیعتش پیش بیاد و تبدیل به یه ابرقهرمان بشی دوست داری اسمشو چی بذاری؟دوست داری چه قدرت هایی داشته باشی؟دوست داری نیروتو در چه راهی صرف کنی؟
من دوست داشتم به مردم کمک کنم و معروف شم.اسم خودمم میذاشتم.روباه بینظیر(سوپر فاکس)یا آواتار یا...
دوست داشتم بر روی جاذبه اثر بذارم یا از خودم انرژی بدم بیرون.خخخ
نمیدانم دنیا........نمیدانم
من دوست داشتم به مردم کمک کنم و معروف شم.اسم خودمم میذاشتم.روباه بینظیر(سوپر فاکس)یا آواتار یا...
دوست داشتم بر روی جاذبه اثر بذارم یا از خودم انرژی بدم بیرون.خخخ:mrgreen:
کاریش نداشته باشید بابا یکم تخیلیه ولی این تخیلاتشو بروز میده من خودم خیلی تخیلی هستم ولی خب به کسی تخیلاتمو نمیگم
مادوست داشتیم هری پاتر باشیم
آره منم کلی تخیل دارم اما هیچ وقت تخیلاتمو بروز نمیدم ...
S h a r v
حـسـیـن
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]کاریش نداشته باشید بابا یکم تخیلیه ولی این تخیلاتشو بروز میده من خودم خیلی تخیلی هستم ولی خب به کسی تخیلاتمو نمیگم
مادوست داشتیم هری پاتر باشیم:lol:[/div][/quote]
آره منم کلی تخیل دارم اما هیچ وقت تخیلاتمو بروز نمیدم ...
تو هنوز سرت تو اون کتاباس؟
من کتابای هری پاترو نخوندم که الان آخرای تالار اسرارش هستم دلتورا هم دارم تموم میکنم
میگم چیه بابا یهو خون گیرت نیاد که میپوکی بدرد نمیخوره
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]من دوست داشتم یه شبح باشم(نه نیمه شبح)
مهدی در جریانه:D
تازه ادما هم برام مهم نبودن خونشون برام مهمه [/div][/quote]
تو هنوز سرت تو اون کتاباس؟:D:D:D:D
من کتابای هری پاترو نخوندم که الان آخرای تالار اسرارش هستم دلتورا هم دارم تموم میکنم :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
میگم چیه بابا یهو خون گیرت نیاد که میپوکی بدرد نمیخوره :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
تو هنوز سرت تو اون کتاباس؟
من کتابای هری پاترو نخوندم که الان آخرای تالار اسرارش هستم دلتورا هم دارم تموم میکنم
میگم چیه بابا یهو خون گیرت نیاد که میپوکی بدرد نمیخوره
من که اینارو 2 سال پیش خوندم
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]من دوست داشتم یه شبح باشم(نه نیمه شبح)
مهدی در جریانه:D
تازه ادما هم برام مهم نبودن خونشون برام مهمه [/div][/quote]
تو هنوز سرت تو اون کتاباس؟:D:D:D:D
من کتابای هری پاترو نخوندم که الان آخرای تالار اسرارش هستم دلتورا هم دارم تموم میکنم :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
میگم چیه بابا یهو خون گیرت نیاد که میپوکی بدرد نمیخوره :mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
من که اینارو 2 سال پیش خوندم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.