[quote][div][b]rrzo[/b][/div][div]:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
پس دیگه بای:cry:[/div][/quote]
شوخی کردم بااب بی جنبه :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
افتتاحیه نمایشگاه اینقدر ناز نداشت که تو برای گذاشتن عکسش اینقدر ناز میکنی
نه بابا
این میخواست عکس خودش رو بذاره
الکی گفته نمایشگاه تا مشتری هاش زیاد شن
حال خوبه اکثریت پسرن
خسته نباشی سرنوشت......
[quote][div][b]سرور 15[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]rrzo[/b][/div][div]داش عکس خودمو ببین حالم خرابه میزارم خیلی گرسنمه[/div][/quote]
افتتاحیه نمایشگاه اینقدر ناز نداشت که تو برای گذاشتن عکسش اینقدر ناز میکنی :|[/div][/quote]
نه بابا
الکی گفته نمایشگاه تا مشتری هاش زیاد شن[/div][/quote]
حال خوبه اکثریت پسرن:lol:
افتتاحیه نمایشگاه اینقدر ناز نداشت که تو برای گذاشتن عکسش اینقدر ناز میکنی
نه بابا
الکی گفته نمایشگاه تا مشتری هاش زیاد شن
حال خوبه اکثریت پسرن
حالا چه فرقی میکنه اکثریت پسر باشن یا دختر؟؟من که متوجه نمیشم.?
فقط ناراتو
[quote][div][b]amir fc[/b][/div][div][quote][div][b]سرور 15[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]rrzo[/b][/div][div]داش عکس خودمو ببین حالم خرابه میزارم خیلی گرسنمه[/div][/quote]
افتتاحیه نمایشگاه اینقدر ناز نداشت که تو برای گذاشتن عکسش اینقدر ناز میکنی :|[/div][/quote]
نه بابا
الکی گفته نمایشگاه تا مشتری هاش زیاد شن[/div][/quote]
حال خوبه اکثریت پسرن:lol:[/div][/quote]
حالا چه فرقی میکنه اکثریت پسر باشن یا دختر؟؟من که متوجه نمیشم.:?:?
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.