دوستان و رفقای خوبم سلام . من با تمام وجود و عشق کامل به همه شما تا سرور 9 بازی کردم . سعی کردم تا آنجایی که میتوانم باعث ناراحتی فردی نشم . حال اگر باعث ناراحتی دوستی شدم من حقیر را ببخشید . به همین خاطر خوشحال میشم تا در نظرسنجی بنده شرکت کنید . در ضمن اگر باعث ناراحتی فردی شدم دلیل آن را هم بفرمایید.
در پایان از تمام دوستانم مخصوصا سالار (سایه سیاه)،افشین(مبارزایرانی)،حامد(fox01)،احمد(ahmad fiter)،فرزاد(daryoosh hakhamaneshi)،حسین (jangjo)،مهدی (googoorio) و خــواهر بزرگوارشان(water.fire)،نجمه (najme)،محسن (mohsen1)،مهدی (jojo1365)،علیرضا(alireza gh)،امیر(emperatoriye iran)،حسن (hassan58)،حبیب رازقی (razeghi1360)،بهنام(ssbehnam)و(kleopatra)و(ahmadblack)و (mania.anjel)و(ali padeshah) و ( matin) و خیلی از دوستان که نام بزرگشون رو ننوشتم . زنده باشید
کوچک همه شما سهیل (iran s4)
در پایان از تمام دوستانم مخصوصا سالار (سایه سیاه)،افشین(مبارزایرانی)،حامد(fox01)،احمد(ahmad fiter)،فرزاد(daryoosh hakhamaneshi)،حسین (jangjo)،مهدی (googoorio) و خــواهر بزرگوارشان(water.fire)،نجمه (najme)،محسن (mohsen1)،مهدی (jojo1365)،علیرضا(alireza gh)،امیر(emperatoriye iran)،حسن (hassan58)،حبیب رازقی (razeghi1360)،بهنام(ssbehnam)و(kleopatra)و(ahmadblack)و (mania.anjel)و(ali padeshah) و ( matin) و خیلی از دوستان که نام بزرگشون رو ننوشتم . زنده باشید
کوچک همه شما سهیل (iran s4)
نظرسنجی
- رضایت دارم
- رضایت ندارم
این مطلب در 1392/05/26 13:49:11 نوشته شده است و در 1392/06/19 10:16:34 ویرایش شده است .
(soheil_22737 (iran s4