سرور 17 یه بازیکن حرفه ای میخوام که تجربه دار باشه یا کتیبه زده باشه میخوام بترکونم
من با 3 تا چهار نفر 1 کتیبه و کلا 6 تا کلید زدیم ولی خودمون اکانت زدیم
Evil troop:s17
Pop-off
Troop-on
[quote][div][b]rrzo[/b][/div][div]سرور 17 یه بازیکن حرفه ای میخوام که تجربه دار باشه یا کتیبه زده باشه میخوام بترکونم[/div][/quote]
من با 3 تا چهار نفر 1 کتیبه و کلا 6 تا کلید زدیم ولی خودمون اکانت زدیم
حیف دادا ش من هم تجربم زیاده هم می تونستم هم می تونستم برات 4000 سکه بخرم اما سرور می خوره به سال تحصیلی
4000 taaaaaaaaaaaaaa
Pop-off
Troop-on
[quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]حیف دادا ش من هم تجربم زیاده هم می تونستم هم می تونستم برات 4000 سکه بخرم اما سرور می خوره به سال تحصیلی[/div][/quote]
4000 taaaaaaaaaaaaaa
حیف دادا ش من هم تجربم زیاده هم می تونستم هم می تونستم برات 4000 سکه بخرم اما سرور می خوره به سال تحصیلی
4000 taaaaaaaaaaaaaa
بله براچی؟
[quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]حیف دادا ش من هم تجربم زیاده هم می تونستم هم می تونستم برات 4000 سکه بخرم اما سرور می خوره به سال تحصیلی[/div][/quote]
4000 taaaaaaaaaaaaaa[/div][/quote]
بله براچی؟
4000 taaaaaaaaaaaaaa
بله براچی؟
داداش میتونی با ما بازی کنی من و دو نفر دیگه کتیبه زدیم بهت میتونم صابت کنم.میای با ما ما با 2500 سکه راحت یه کتیبه یا کمه کمش 5 تا کلید طلایی با گنجینه میزنیم
Pop-off
Troop-on
[quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div][quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]حیف دادا ش من هم تجربم زیاده هم می تونستم هم می تونستم برات 4000 سکه بخرم اما سرور می خوره به سال تحصیلی[/div][/quote]
بله براچی؟[/div][/quote]
داداش میتونی با ما بازی کنی من و دو نفر دیگه کتیبه زدیم بهت میتونم صابت کنم.میای با ما ما با 2500 سکه راحت یه کتیبه یا کمه کمش 5 تا کلید طلایی با گنجینه میزنیم
4000 taaaaaaaaaaaaaa
بله براچی؟
اولا نمی خوام اینجا چت روم بشه
دومن گفتم که سرور می خوره به سال تحصیلی
[quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div][quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]حیف دادا ش من هم تجربم زیاده هم می تونستم هم می تونستم برات 4000 سکه بخرم اما سرور می خوره به سال تحصیلی[/div][/quote]
بله براچی؟[/div][/quote]
داداش میتونی با ما بازی کنی من و دو نفر دیگه کتیبه زدیم بهت میتونم صابت کنم.میای با ما ما با 2500 سکه راحت یه کتیبه یا کمه کمش 5 تا کلید طلایی با گنجینه میزنیم[/div][/quote]
اولا نمی خوام اینجا چت روم بشه
دومن گفتم که سرور می خوره به سال تحصیلی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.