آغا اینجا دو مورد پیش میاد
1.حتما رفتید عکس بندازید بندازید اینجا ما هم ببینیم
2. اپیزود دوم مگه گذاشتن حالا میخوان سومشو بذارن؟
این تم فلات جزو اپیزود دوم بود داستان بازی دیگه خیلی تکراریه. حداقل یه تسخیرو فعال کنن از اول سرور نه مرحله اخر که ما جن تا تسخیر بزنیم تو رگمون
[quote][div][b]e v a n e s c e n c e[/b][/div][div]آغا اینجا دو مورد پیش میاد
2. اپیزود دوم مگه گذاشتن حالا میخوان سومشو بذارن؟[/div][/quote]
این تم فلات جزو اپیزود دوم بود:lol: داستان بازی دیگه خیلی تکراریه. حداقل یه تسخیرو فعال کنن از اول سرور نه مرحله اخر که ما جن تا تسخیر بزنیم تو رگمون:mrgreen:
آغا اینجا دو مورد پیش میاد
2. اپیزود دوم مگه گذاشتن حالا میخوان سومشو بذارن؟
این تم فلات جزو اپیزود دوم بود داستان بازی دیگه خیلی تکراریه. حداقل یه تسخیرو فعال کنن از اول سرور نه مرحله اخر که ما جن تا تسخیر بزنیم تو رگمون
شما که انتظار ندارید که تو اپیزود دوم مثلا ی بازی 100 درجه فرق کنه؟؟!!
بعدش خیال هم نکنید خیلی راحت و الکی میشه همه چی رو تو سرور تغییر داد.
صبور باشید.
خداحافظ برای همیشه
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]e v a n e s c e n c e[/b][/div][div]آغا اینجا دو مورد پیش میاد
2. اپیزود دوم مگه گذاشتن حالا میخوان سومشو بذارن؟[/div][/quote]
این تم فلات جزو اپیزود دوم بود:lol: داستان بازی دیگه خیلی تکراریه. حداقل یه تسخیرو فعال کنن از اول سرور نه مرحله اخر که ما جن تا تسخیر بزنیم تو رگمون:mrgreen:[/div][/quote]
شما که انتظار ندارید که تو اپیزود دوم مثلا ی بازی 100 درجه فرق کنه؟؟!!
بعدش خیال هم نکنید خیلی راحت و الکی میشه همه چی رو تو سرور تغییر داد.
صبور باشید.:mrgreen:
بابا خوش به حالتون ما که تو تهران نیستیم دور ترین شهر هم به تهران حدودا حساب میشیم.
نه حالش داریم به خاطر یه نمایشگاه بریم تهران.اما خیلی باحاله حیف که من نمیتونم اون جا باشم.
فقط ناراتو
بابا خوش به حالتون ما که تو تهران نیستیم دور ترین شهر هم به تهران حدودا حساب میشیم.
نه حالش داریم به خاطر یه نمایشگاه بریم تهران.اما خیلی باحاله حیف که من نمیتونم اون جا باشم.:cry:
نه حالش داریم به خاطر یه نمایشگاه بریم تهران.اما خیلی باحاله حیف که من نمیتونم اون جا باشم.
کدوم شهر هستید؟؟؟
در جوانی به خویش میگفتم/شیر شیر است گرچه پیر بود
چون که پیری رسید دانستم/پیر پیر است گرچه شیر بود
[quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div]بابا خوش به حالتون ما که تو تهران نیستیم دور ترین شهر هم به تهران حدودا حساب میشیم.
نه حالش داریم به خاطر یه نمایشگاه بریم تهران.اما خیلی باحاله حیف که من نمیتونم اون جا باشم.:cry:[/div][/quote]
کدوم شهر هستید؟؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.